reklama
Milka jak Tobie ładnie suwaczek idzie do przodu! juz 10 kg lost.
U mnie tylko 16
Mialam dzisiaj szczepic mala a ta chora nadal, trudno zaszczepie w PL, a dzisiaj chod=ciaz sie zwazymy i zmierzymu
Sro lat dla Filipkow niech rosna zdrowo
Kiciu gratulacje dla synka
U mnie tylko 16

Sro lat dla Filipkow niech rosna zdrowo
Kiciu gratulacje dla synka
Sto lat dla Filipków dwóch
Dziekujemy za życzenia.:-)
Kicia u nas też zaskoczenie:-) Miniutek jak zasnął po 22 tak spał do 5,15 karmienie i spał do 6,30, bo Lil wstał i głośno gadulił
Mój T. chory na maxa. Jakaś grypa. Wymiotuje, kicha, kaszle i ma gorączkę 38,8:-(Mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie i nie pozaraża chłopaków, bo nie byłoby fajnie. U mie tylko katar
U nas też pogoda rewelacyjna. Zaraz wyjdziemy na podwórko:-)

Dziekujemy za życzenia.:-)
Kicia u nas też zaskoczenie:-) Miniutek jak zasnął po 22 tak spał do 5,15 karmienie i spał do 6,30, bo Lil wstał i głośno gadulił

Mój T. chory na maxa. Jakaś grypa. Wymiotuje, kicha, kaszle i ma gorączkę 38,8:-(Mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie i nie pozaraża chłopaków, bo nie byłoby fajnie. U mie tylko katar

U nas też pogoda rewelacyjna. Zaraz wyjdziemy na podwórko:-)
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Sto latek Dla Trojaczkow grudniowych i Filipkow!!!
Ja pierdziele, dopiero dzis zaczynam dochodzic do siebie. Mielismy typowy Rodzinny wypad. Nie pozwolilam Mckowi nigdzie jechac w sobote. Zly byl na mnie jak cholera. Ale ilez mozna znosicjego nieobecnosc. Wczoraj bylismy caly dzien w zoo. Ludzi jak mrowkow, ale i tak bylo super.
Ja pierdziele, dopiero dzis zaczynam dochodzic do siebie. Mielismy typowy Rodzinny wypad. Nie pozwolilam Mckowi nigdzie jechac w sobote. Zly byl na mnie jak cholera. Ale ilez mozna znosicjego nieobecnosc. Wczoraj bylismy caly dzien w zoo. Ludzi jak mrowkow, ale i tak bylo super.
reklama