reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nonek poczekaj cierpliwie do trzeciego dzidziola ;-):tak:;-):tak:

Ja też uwielbiam cycolenie - mino poobgryzanych sutków :tak: i te kocie oczy dzidziola spoglądające na mnie zza cyca ... ach ...

reklama
lucky kontakt z dzidziorem to fakt jest super i baaardzo mi tego brakuje
jednak dla mnie te 5 miesiecy to bylo dlugo i bylam bliska zalamki i tak jestem z siebie dumna bo mnie wszystcy od poczatku na butle namawiali i nie mialam zbyt wiele wsparcia w tej kwestii:sick:
teraz jestem w duzo lepsiejszej formie a i to sie chyba liczy:dry:

Kobieto Ty powinnaś byc z siebie mega dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cycolenie zacząć i pociągnąć przez pierwsze pół roku to COŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tobie sie udało i chwała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):tak:

Kobieto Ty powinnaś byc z siebie mega dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cycolenie zacząć i pociągnąć przez pierwsze pół roku to COŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tobie sie udało i chwała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):tak:

Dokladnie Kasuelf szczegolnie w tym kraju gdzie malo ktora laska karmi piersia i praktycznie zadnej pomocy nie ma za strony poloznych.

ale mnie dziś power ogarnął :szok: umyłam okna , zrobiłam prasowanie ( czego nigdy nie robię, zawsze prasuje przed załozeniem ) , a w pierkarniku kurka juz siedzi ( heheh cała dla mnie :-p )
Chyba w końcu ciśnienie wraca do normy , bo kawy nawet nie piłam , a tak się dobrze czuję , ze mogłabym góry przenosić .
Zaraz smigamy na spacerek , bo słonko ładnie grzeje ! :tak: poza tym dziś dostawa w moim lumpie :tak::-)

A ja się czuję do du py
JAk na kacu - jak zauważyła Maja.
brzuch mnie coś pobolewa, spać mi się chce, nie mam siły...
No ale ciasto już upiekłam (to takie wspomaganie odchudzania) i kapuśniak się gotuje.

i jeszcze mnie kolana bolą!!! Już oba!!!!

A ja laze od walizek do kompa i ogolnie obijam sie.
A taka ladna pogoda i byloby dobrze z dziecmi na spacer wyjsc.
Nie chce mi sie.

anita ty wypluj trzy razy przez lewe ramie to co powiedzialas! Dwojka juz dla mnie wystarczy!!!!

reklama
ja też uwielbiam cycolić i może uda mi sie jeszcze z 2 miechy za nim wróce do roboty :eek:

anita gratuluje poweru :-Du mnie dzis to samo chata lśni i już jestem po spacerku z pierdółką, obiad ofkors gotowy ;-)

Do góry