reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ano blisko mam do Sosnowca ;-) ino tam paszport trzeba ;-)
a w ogóle kiedy olałas nasz kraj i pojechałaś na emigracje ???

Milka
'na stale' to wyjechalam ponad rok temu wiec nie dawno:dry:
a do kato [z paszportem:laugh2::laugh2:] to codziennie jezdzilam:cool2::cool2: bo pracowalam w akademii berendowicz&kublin, moze slyszalas...

Roni wiem:ninja:
a ja mam rodzine w zawierciu:tak:

Wlasnie Bruniasty dal czadu
dokladnie 1h 16 min wyl:szok:
zabki bola:baffled: bo dwojki sie juz przebily, teraz jedynki gorne ida:eek:
moj biedulek kofany sie wycierpi:baffled:
dopiero jak mu dalam calpol sie uspokoil i zasnal
moj wampirek :-[

Kasuelf git ze dałaś mu calpol Nie żałuj mu paracetamolu np czopów (w granicach normy oczywiście) niech nie cierpi, bo górne zębolki bardzo bardzo bolą:-:)tak:
Serio szybko te zebole mu rosną:szok:

kicia wycierpi sie wlasnie:baffled:
ale przynajmniej szybko mi minie to zabkowanie:dry:

lucky wczesniej sama masc na zebolki calpol wystarczala... a teraz niet:sick:widze ze jest duuuuuuuuuuuzo gorzej:baffled:
nie znosze jak bucy:baffled:
samej mi sie plakac kce

roni hehe

Biedulek nasz Bruncio....:no:

Roni - a ty z Kielc,tak? Całkiem niedaleko mnie. Jak ostatnio byliśmy w górach Świętokrzyskich to byłam w szoku, jak to blisko i jak szybciutko dojechaliśmy...

Olga bo to serio boli:-( No i rozumiem że serce pęka. Ja juz cierpię jak tylko o tym piszesz, a co dopiero jak miałabym słyszeć Maciupka:-( Bruniutek śliczniutki zębolek. BU

kasuelf nonek kiedyś polacała i ja zakupiłam, żel na ząbkowanie orajel się nazywa serio po kilku sekundach zdrętwiał mi język i usta. Spróbuj może zadziała:tak:

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARICZKI!!!!
kasuelf współczuje;-)ale za to twój Bruncio będzie miał już zębolki za sobą a my dopiero będziemy się męczyć!!!

Dziewczyny a ja Wam zazdroszczę że tak długo cycolicie!!!Ja Dawida karmiłam tylko 2 m-ce bo wszyscy mi udzielali "dobrych rad" typu "daj mu butelkę bo jest głodny" a to było ***** prawda bo pokarmu miałam w h....uj i do dzisiaj jeszcze coś tam mam!! no ależ co...mądry polak po szkodzie!! Nast.dzidzolka będę karmić dłużej!!(taką mam nadzieję)

Roni a ty mieszkasz teraz w Gdyni????

Do góry