reklama
aenye - suuuuper!!!!!
Boże, jak ja chciałabym zobaczyć chociaż raz w życiu jakieś ciepłe morze....
neckermann ma fajne oferty - ale zgadza się , sporo mają niedociągnięć. Widzisz, jak szukałam ci czegoś, pytałam u mnie w pracy (neckermanna tez mamy w ofercie) a te fizdy odpowiedziały mi że nic nie ma.
Ku rwa już nie mogę.
Chu j im w du pę.
Jak się samemu nie dopilnuje, to na nikogo nie można liczyć.
a potem płaczą ku rwy że mało klientów
Uch
Boże, jak ja chciałabym zobaczyć chociaż raz w życiu jakieś ciepłe morze....
neckermann ma fajne oferty - ale zgadza się , sporo mają niedociągnięć. Widzisz, jak szukałam ci czegoś, pytałam u mnie w pracy (neckermanna tez mamy w ofercie) a te fizdy odpowiedziały mi że nic nie ma.
Ku rwa już nie mogę.
Chu j im w du pę.
Jak się samemu nie dopilnuje, to na nikogo nie można liczyć.
a potem płaczą ku rwy że mało klientów
Uch
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Jezu, jeden dzien mnie nie ma, a juz mam zaleglosci na bb. To cholera uzaleznia!!!
Ja mialam wczoraj i dzis niespodziewanego goscia. Przyjechala moja psiapsiolka z Australii i mnie nawiedzila. Pol nocy gadalysmy. Dzis znow bedzie. A ja mam straszna niepitomke.
Mariczko kochana sto lat od cioci Nony!!! Wielkie buziaki.
Ja mialam wczoraj i dzis niespodziewanego goscia. Przyjechala moja psiapsiolka z Australii i mnie nawiedzila. Pol nocy gadalysmy. Dzis znow bedzie. A ja mam straszna niepitomke.
Mariczko kochana sto lat od cioci Nony!!! Wielkie buziaki.
kasuelf
mama grudniowa'06
Najlepsze zyczenia Mariczko!!!
aeyne super wakacje, tylko pozazdroscic :-)
samam bym sie wybrala, moze i moj zwiazek by odzyl...
ale stesknilysmy sie za toba, wiec fajnie ze znowu jestes:-)
moze odciagaj sobie po trochu i mroz zeby miec zapas na ciezka chwile egzaminowania?
jak jeszcze mialam tyyle mleka ze malego wykarmilam a mimo to byly bliskie eksplozji tak robilam
lucky wspolczuje @!!!!
ja wlasnie przestalam brac piguly dla mam karmiacych wiec sie spodziewam@ w kazdej chwili 
musze dostac zeby zaczac brac normalne anty
zazdroszcze ci tego zaparcia do cycolenia
ditka zdazaja sie takie piz dulce w robocie, sama tez z takimi pracowalam kiedys, w dupach sie im poprzestawialo, nic tylko wziasc za wszary i przypier.. dolic zeby sie nastawilo
uwielbiam pindy pt wyzej sram jak dupe mam
ale nie przejmuj sie kopa w dupe
niech cie cmokna
nonku uzaleznia jak cholewka!!! ja sama jak tylko mam chwilke zagladam
aeyne super wakacje, tylko pozazdroscic :-)
samam bym sie wybrala, moze i moj zwiazek by odzyl...

ale stesknilysmy sie za toba, wiec fajnie ze znowu jestes:-)
moze odciagaj sobie po trochu i mroz zeby miec zapas na ciezka chwile egzaminowania?
jak jeszcze mialam tyyle mleka ze malego wykarmilam a mimo to byly bliskie eksplozji tak robilam

lucky wspolczuje @!!!!

musze dostac zeby zaczac brac normalne anty

zazdroszcze ci tego zaparcia do cycolenia

ditka zdazaja sie takie piz dulce w robocie, sama tez z takimi pracowalam kiedys, w dupach sie im poprzestawialo, nic tylko wziasc za wszary i przypier.. dolic zeby sie nastawilo

uwielbiam pindy pt wyzej sram jak dupe mam
ale nie przejmuj sie kopa w dupe
niech cie cmokna
nonku uzaleznia jak cholewka!!! ja sama jak tylko mam chwilke zagladam

lucky ...zazdroszcze ci tego zaparcia do cycolenia
...
Jak sobie przypomnę walkę z Lilem jak chciałam przejść na flaszke od 6 miesiąca a on nic tylko cyc...:sick:Byłam zla zrezygnowana i przestałam walczyć, a potem zaczeło mi cycolenie sprawiać mnustwo frajdy i obiecałam sobie ze Drugi Łoś bedzie karmiony od początku do kiedy będzie chciał. W granicach rozsądku ofkors;-)

Planuję do roku:-)
Mam w domu T który mnie dopinguje do cycolenia i jest git:-), a poza tym uwielbiam ten niepowtarzalny już później kontakt z dzidziem

kasuelf
mama grudniowa'06
lucky kontakt z dzidziorem to fakt jest super i baaardzo mi tego brakuje
jednak dla mnie te 5 miesiecy to bylo dlugo i bylam bliska zalamki i tak jestem z siebie dumna bo mnie wszystcy od poczatku na butle namawiali i nie mialam zbyt wiele wsparcia w tej kwestii:sick:
teraz jestem w duzo lepsiejszej formie a i to sie chyba liczy
jednak dla mnie te 5 miesiecy to bylo dlugo i bylam bliska zalamki i tak jestem z siebie dumna bo mnie wszystcy od poczatku na butle namawiali i nie mialam zbyt wiele wsparcia w tej kwestii:sick:
teraz jestem w duzo lepsiejszej formie a i to sie chyba liczy

reklama