reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
aenye - suuuuper!!!!!
Boże, jak ja chciałabym zobaczyć chociaż raz w życiu jakieś ciepłe morze....
neckermann ma fajne oferty - ale zgadza się , sporo mają niedociągnięć. Widzisz, jak szukałam ci czegoś, pytałam u mnie w pracy (neckermanna tez mamy w ofercie) a te fizdy odpowiedziały mi że nic nie ma.
Ku rwa już nie mogę.
Chu j im w du pę.
Jak się samemu nie dopilnuje, to na nikogo nie można liczyć.
a potem płaczą ku rwy że mało klientów
Uch

U mnie po wczorajszych cyrkach karmieniowych mleko az leje sie:baffled: Mam mega DD I strasznie twarde. A juz zapomnialam że mogą być tak napięte:eek::dry:

Marika sto lat sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy::happy::happy:

Jezu, jeden dzien mnie nie ma, a juz mam zaleglosci na bb. To cholera uzaleznia!!!
Ja mialam wczoraj i dzis niespodziewanego goscia. Przyjechala moja psiapsiolka z Australii i mnie nawiedzila. Pol nocy gadalysmy. Dzis znow bedzie. A ja mam straszna niepitomke.
Mariczko kochana sto lat od cioci Nony!!! Wielkie buziaki.

Najlepsze zyczenia Mariczko!!!

aeyne super wakacje, tylko pozazdroscic :-)
samam bym sie wybrala, moze i moj zwiazek by odzyl...:confused:
ale stesknilysmy sie za toba, wiec fajnie ze znowu jestes:-)
moze odciagaj sobie po trochu i mroz zeby miec zapas na ciezka chwile egzaminowania?
jak jeszcze mialam tyyle mleka ze malego wykarmilam a mimo to byly bliskie eksplozji tak robilam:tak:

lucky wspolczuje @!!!!:baffled: ja wlasnie przestalam brac piguly dla mam karmiacych wiec sie spodziewam@ w kazdej chwili :dry:
musze dostac zeby zaczac brac normalne anty:dry:
zazdroszcze ci tego zaparcia do cycolenia:tak:

ditka zdazaja sie takie piz dulce w robocie, sama tez z takimi pracowalam kiedys, w dupach sie im poprzestawialo, nic tylko wziasc za wszary i przypier.. dolic zeby sie nastawilo:ninja2:
uwielbiam pindy pt wyzej sram jak dupe mam
ale nie przejmuj sie kopa w dupe
niech cie cmokna

nonku uzaleznia jak cholewka!!! ja sama jak tylko mam chwilke zagladam:-p

lucky ...zazdroszcze ci tego zaparcia do cycolenia:tak:
...

Jak sobie przypomnę walkę z Lilem jak chciałam przejść na flaszke od 6 miesiąca a on nic tylko cyc...:sick:Byłam zla zrezygnowana i przestałam walczyć, a potem zaczeło mi cycolenie sprawiać mnustwo frajdy i obiecałam sobie ze Drugi Łoś bedzie karmiony od początku do kiedy będzie chciał. W granicach rozsądku ofkors;-):laugh2:
Planuję do roku:-)
Mam w domu T który mnie dopinguje do cycolenia i jest git:-), a poza tym uwielbiam ten niepowtarzalny już później kontakt z dzidziem:cool2:

lucky kontakt z dzidziorem to fakt jest super i baaardzo mi tego brakuje
jednak dla mnie te 5 miesiecy to bylo dlugo i bylam bliska zalamki i tak jestem z siebie dumna bo mnie wszystcy od poczatku na butle namawiali i nie mialam zbyt wiele wsparcia w tej kwestii:sick:
teraz jestem w duzo lepsiejszej formie a i to sie chyba liczy:dry:

reklama
Do góry