reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

To dobrze!!! Najważniesze, żeby jadł... i będzie git!

Spadam..
idę się doić...
czyli spac pójdę ok. 00:30...

Dobranocki:)))

reklama
jesu, laski, ja juz mam regularnie @, juz chyba z 5 z kolei.. w turcji za to chyba byla dopiero pierwsza owu za to, bo bolal jajnik jak jasna cholera, az sie w nocy budzilam z bolu... po dwoch dniach przestalo bolec.. az mialam film, ze moze w ciaze zaszlam i implantacja, bo kilka dni wczesniej mega spontanik ;-) ale niet, uff. dostalam wczoraj (jak poslusznie, tuz po powrocie) @, wiec na pewno nie ma dzidzi :-) jeszcze z nia poczekamy jakis roczek :-)
ale powiem wam, ze jak mam @ lub sie ona zbliza, to maly tez jakos marudzi przy jedzeniu. chyba to prawda, ze sie smak zmienia na ten czas. tak slyszalam.

dziekuje goraco za powitanie, az sie wzruszylam.. strasznie tesknilam, naprawde.. choc niby mialam neta, to calymi dniami tyle do roboty (czyt. zabawy), ze czasu nie moglam znalezc na siedzenie na necie.. a i tak co chwile mnie wypieprzalo z bb.

nonek, maja - wyjazd z neckermanna, ale generalnie biuro raczej sredniawka - robili jakies dziwne jazdy, kiedy chcielismy tydzien przedluzyc, zamiast sie cieszyc. az 50euro musielismy zaplacic za zmiane terminu wyjazdu na bilecie od osoby! smiechu warte. musielismy sie nadzwonic, zeby zostac, sami generalnie sobie to zalatwilismy, bo rezydenci do bani. od kazdego inna informacja, poza tym wiele drozej policzyli za dodatkowy tydzien niz inne biura. a hotel to CLUB ASTERIA BELEK, *****, holenderski. blisko kadriye (5km), antalyi (40km).
ale w sumie wszystko fajnie :-)
co ja gadam...
cudownie!!!!!!!!

nieistotna - ja tez kocham cycolenie!!!!!!!! nie moge sie przemoc, by dac malemu cos innego.. na szczescie mam jeszcze czas... ale juz mi sie plakac chce, jak pomysle o koncu cycolenia... a nadejdzie pewnie w lipcu/sierpniu... :-(
mleka mam nadal dla dwoch... w tej turcji to mi sie tyle natworzylo, chyba z tego goraca, ze wygladam jak pamela... same zobaczycie na fotach..!
nie mowiac o tym, jakie budzilam poruszenie wsrod turasow... wszedzie slyszalam (poza hotelem, tam grzeczni) "ślicznoj, ślicznoj" (jakbym byla jakas ruska), lazili za mna po sklepach, lampili jakby nigdy kobiety nie widzieli... :zawstydzona/y:

nie mowiac o tym, jaka to wygoda, karmic piersia... wyciagam cyca wszedzie, w knajpie, na zewnatrz, jak mlody zachce. w ogole sie nie krepuje. a co, moda na cycolenie w koncu! seximama ;-)

ale powoli bede dawac malemu flache raz na dwa, trzy dni, a swoje odciagac. zeby troche nazbierac, a i jego przyzwyczaic do innego smaku. jak sie zacznie egzaminowa jazda, to bedziemy miec przerypane z mlodym.. nie wiem, jak to rozegrac :-(

aenye nie bądź sadystka i wrzuć przynajmniej ociupine fotki :tak:
wcale sie nie dziwię, ze łazili za Toba i tak wołali - w kńcu superlaseczka jestes ! :tak:

Aenye u nas wszystko po staremu
no moze poza prawie rozwodem Anitki, i "pechem" Roni reszta cala i zdrowa

ide chyba dzis kupic mojemu szczurowi zel na dziasla :eek:

witajcie w piękny piąteczek :cool2: mam nadzieje, że wreszcie się zrobi fajna pogoda bo mnie z leksza wku rwia juz ten deszcz :wściekła/y:

reklama
u mnie chwilowo nie pada...
nakarmię brzdąca i idę przebiec ze 2 km to może wkurwienie na moment przejdzie...

Do góry