reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dita wielkie grazie! Juz sobie poradzilam. Jestes wielka:-).

Ja wczoraj wypilam dwa pyfka i tez jakos tak dzis nie mam na nic sily.
A w ogole upal u nas nie do zniesienia.
Ja jak juz sie wprowadze do domku, to bede miala i kota i psa. A co, jak szalec to szalec! Kocham jedne i drugie. Tylko ciekawe czy one sie pokochaja?

nonek z doswiadczenia wiem ze lepiej jak bedzie pierwszy piesek, bo pieski lepiej akceptuja kotki, ktore np jako male sie "przedstawia"pieskom. Na odwrot moze byc wojna.:-)

Olafku sto lat :)

a ja chora:sick:
kaszel katar temperatura
:baffled:
mam tylko nadzieje ze bruniastego nie zaraze...
do tego mam reke obolala bo po roku czasu przerwy w tatuowaniu moj malzonek sie do mnie dobral i wykancza mi ramie...
eh:-p

ditka :cool2:
moze napiszesz cos wiecej o swej 'libacji alkoholowej' hehe

Ugryzł mnie w lewego cycka taki jeden kałkaz - zaraz po tym zachorował i zdechł po dwóch tygodniach cierpień - rodzina się śmiała, ze wyssał mi jad z serca i dlatego zdechł . Może i było w tym troche prawdy :-p;-):-):cool2:

Hahahah:-D

Sto lat dla Olafka.

Ksuelf wiem cos o tym . Omijam studia tatuazy z daleka bo to uzaleznia. Narazie mam jeden ale mysle o nastepnym.

reklama
Do góry