reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ja dziś poszalałam i pojechałam do pracy rowerem. W deszczu. Pierwszy raz od roku na rowerku, bosko! Mały spędził dzień z babcią, dobrze wszystko poszło :-) Zjadł morelki (już drugi raz podane, zasmakowały) :happy:

Ładnie idzie mi odciąganie mleczka, teraz karmię o 15 po pracy i odciągam z drugiej piersi 100ml na następny dzień, rano karmię o 6-7, odciągam tak 30-50 ml - razem ma na dzień ok. 130-150 ml. I tak sobie na moim mleczku ciągnie i na słoiczkach do 15:00 bez problemu. Mam nadzieję, że tak się uda. Pewnie z czasem będzie po prostu dwa razy jadł słoiczki, a ja nie będę musiała już odciągać. A tak to sobie zjada z piersi.

Nieistotna, u mnie też wyczyniał takie dzikie harce po pierwszej szczepionce. Na szczęście to już wspomnienie.. :happy:

reklama
Kasuelf my wszystkie tu juz nalogowe bbmaniaczki :-D :laugh2:
bo tu jest jak w jednej wielkiej rodzinie!
wszystkie mamy male boba i dlatego tak swietnie sie rozumienmy!!

rampers faktycznie bomba!!

Osz kurde, podają w wiadomościach, że w Opolu lubelskiem (niedaleko mnie) wiatr zerwał kopułę namiotu cyrku, który miał w niedziele występować w naszym mieście.
30 osób rannych:szok:
A ja ledwo przetłumaczyłam wczoraj Ali ,że nie idziemy, bo już w tym cyrku byliśmy (rok temu....):szok::szok:

U mnie tak pizga, ze jak jechalam po Julke to zaraz przede mna urwala sie galaz taka niczego sobie. Normalnie sie zleklam. Teraz tez tak wieje, ze masakra.

Gratuluje zakupow!
Ja po porodzie teraz mam 60/174, tak ociupinke moglabym przybrac na wadze.

nas tez strasznie pizga! umnie na osiedlu przewrocilo smietnik i wywialo jakies 20metrow dalej :szok:

U mnie przeszła straszna burza ok. 17-tej i wiał taki wiatrzysko , ze poplątał przewody elektryczne . Teraz jest już ładnie .

Nonek - tylko pozazdrościc :tak: ja nigdy w życiu chyba już nie powiem , ze chciałabym przybrać na wadze :dry:

Maja ale z ciebie kruszynka!
Moje 60 to tez przedciazowe, ale nie wiem kiedy osiagnelam. Ja kurna ciagle zapominam jesc. Wczoraj wieczorem uswiadomilam sobie, ze jadlam tylko kanapke na sniadanie. No to jeszcze wciagnelam kanapke na kolacje. To bylo cale moje jedzienie.

reklama
Do góry