reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ja to nic nie mówię, kasuelf. Już mam 70/164:wściekła/y::baffled::wściekła/y:
Głodzę się, warzywa żrę, hula hopem kręcę i gó wno - jeszcze bardziej tyję.
Nosz ku rwa mać.

to podobnie bo ja 69/165 :wściekła/y:

Sugar, pingwinek, maja, kicia dzieki :)
aenye baw sie dobrze
a salony sa dwa, daniel musi zdecydowac albo liverpool ble albo lowestoft gdzie jes morze i jest piknie

wogole dziewczyny dzieki
dzieki ze piszecie bo dzieki wam sie nie czuje samotna i jest w koncu ktos kto mnie rozumie
a nawet jak nie rozumnie to pocieszy i nie czuje sie tak zle:cool2:
nigdy was nie widzialam i krotko tu pisze ale bb to moj nalog
jestescie super

reklama
...Nie daje jej jesc bo nie chce aby jadla, ....

Czemu:confused: Nocny pokarm najzdrowszy dla rosnącej kruszynki:tak: Moze teraz chce się jej pić czegoś wiecej niz heubatka czy sok, bo ma okres szybszego wzrostu, który szybciuchno minie. Ale w tym czasie mała mogłaby dostać pierś;-):-)I nic by się nie stało;-)

Kasuelf a ja mam do Ciebie sprawę : oglądałam fotki Bruna w galerii BB i widziałam go w białej koszulce z czarnym piratem - BŁAGAM powiedz skąd ją masz i czy jest ich więcej i w większych rozmiarach ( tzn. 80 ) , bo szukam takiej już tyle czsu i nici :-( Marze o takiej koszulce dla Mikołaja :tak:

Na temat wagi sie nie wypowiadam :wściekła/y:

aenyeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

tęsknimyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Będziesz na spotkaniu czy nie???????

Kasuelf fajnie że Ty jesteś z nami na bb:happy:

..aenye spacer na bank:tak: i nie da sie o Tobie zapomnieć i teeeeeeskniiiiimy:-)

Ja mam podobnie jak 68/160:baffled:

A ja dzis z dwojka siedze. KOlezanka pojechala po raz pierwszy do pracy i ozstawila mi pod opieka swoja 2,5 letnia coreczke.
Troszke z niej rozpieszczone dziecko bo z babcia mieszkala i nie wie co to NIE. Ciagle cos jej trzeba tlumaczyc ze nie wolno. Ale jakos daje rade . Przynajmniej zrozumiala ze trzeba byc cicho jak Marika szla spac.

Anita to jest body z krotkim rekawem i krotka nogawka kupilam w h&m, kosztowalo ok 5funtow. rozmiary wieksze byly, ale jakie nie sprawdzalam...
jak bede w okolicy to wstapie i zobacze;-)
w polskim h&m tez powinny byc

reklama
Anitka gratuluje zakupu :)

Aenye calujemy Was gorąco

Laski nie marudzic wszystkie jestescie boskie :)
a ja nie chwalac sie zeszlam z 60 na 58/160 :)

A moj maly przeszedl dzis w nocy samego siebie dokladnie co 1.5 godziny pobodka i darcie ryja
a dostala sete sztuczniaka na noc i lipa

Do góry