reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ja jestem głodna, ale zapominam jeść jak Nonek. Po 3 godzinach sobie przypominam np. po co mnie wcześniej poniosło do kuchni... :eek:

reklama
Ja mam jak Nonek i Kasia, jak jestem sama w domku po pierwsze zapominam jesc, apo drugie nie chce mi sie dupy ruszyc zeby cos zjesc :-D . W ciazy jako tako sie pilnowalam, no i na poczatku cycolenia, a teraz nie ma kto.
Ja spadlam juz z wagi jak sprzed ciazy. Mam 53/171 i jak Nonek pisze tez co nieco moglabym przytyc.

BBmania jest git, ja nie zawsze mam czas aby cos naskrobac, ale czytam nalogowo cale dnie, wieczor luzniejszy to pisze sporo.

Ja siedze na bb chwile tylko teraz bo mąż właśnie kroi serek do winka i bedziemy "jeść";-):-)

Do zobaczyska jutro:happy:

Mój mąż na mnie wielce obrażony, bo moi rodzice za duzo kasy dają mojej siostrze (sic!!!).....
Poza tym mam @ - i to drugi powód do kłótni

Ku rwa jak ja nienawidzę tych jego odchyłów:baffled:

Dziewczyny możecie mi pomuc?? chciałaby umieścić zdjęcia Dawida w galeri bb ale nie dam rady??i tam mi pisało że więcej informacji na forum ale nie wiem gdzie-chyba jestem ślepa!!!! Proszę !!!!!!!!!!!!:-)

a od czego to zalezy ze jedna panienka ma @ na minipigolkach a inne wogole nic a nic? Wie ktos? Tak pytam bo mnie to ciekawi.

Moj ciezko chory.....nie wieze mu, po prostu chce zeby sie nim zajac, a ...mi sie nie chce, a poza tym nie lubie jak sie nad soba uzala.

reklama
czarna, a masz w ogóle dostęp do galerii? Jeśli tak, to musisz to robic przez jakąś stronkę, np www imageshack.us lub www fotosik.pl
Tam po wgraniu zdjęcia otrzymujesz kod zdjęcia i wklejasz ten kod do swojego postu

Do góry