reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

elfie- super stylowa z Ciebie mamusia, a jak sie zle czujesz z "waga slonia":cool2: ( troche przesadzilas zabeczko:cool2: :cool2: ) to zrzucisz raz dwa
jak dla mnie wygladasz ekstra, poza tym slonie nie chodza w rurkach :-p

reklama
Zgadzam sie z Sugar!

Nieistotna
, pewnie to po szczepionce. A maly plakal bo czasem dzieci maja wspomnienia bolu?

Aenye zawodowo fajnie Ty wygladasz, no i super ze jest Wam tak fajnie, czekamy na Ciebie tutaj i wiecej fotek.

Moja mala tez cos ma ostatnio ze nie chciala cyca i w ciagu dnia i wieczorem. W ciagu dnia przeczekuje, bo nie chce aby nie jadla cyca w dzien a wiem ze dzieci latwo sie naucza ze jak pokrzyczy na cyca to mama da butle. A wieczorem wiem ze cycek nie dokonca jej starczy wiec idzie butla z kaszka ,ale jak nadal glodna bo wlasnie nie chce usnac, choc oczy zamkniete to w takim polsnie dostawiam do cyca. Ja zadowolona bo mala oproznia cyce przed noca, a mala nazarta po same uszy.

Ja to nic nie mówię, kasuelf. Już mam 70/164:wściekła/y::baffled::wściekła/y:
Głodzę się, warzywa żrę, hula hopem kręcę i gó wno - jeszcze bardziej tyję.
Nosz ku rwa mać.

A ja z innej beczki : nareszcie się wyspalam :tak: Dzidziol zrobił sobie pobudkę o 7:00 rano , ale nawet nie chciał jeść - pobawił się 15minut , coś tam pogadał pod nosem i poszedł spać dalej - i spaliśmy do 10:30 :-):-):-)
Ta pogoda mnie normalnie dobija i chodze jak ćma - nawet kawa nie pomaga, wiec to dzisiejsze spanie to normalnie błogosławieństwo :tak:

Anita to super git!!!!!!!!!!!!:-)
Ja też dziś pospałam do 9:-) T. zajął sie młodymi łosiami a ja mogłam pospać.
A i Mini znowu budzi sie tylko raz na karmienie nocne koło 2am:happy:

U mnie jest tak,ze młoda wstaje o 6-7 i sobie idą z Andrzejem do kuchni na kawę (flaszkę) i pogaduszki a ja sobie śpię do 8 bo o 8 trzeba Alę z wyrka ściągac do przedszkola....:eek:

Moja pokrecilo od 3 dni. Budzi sie w nocy o 1:50 :no: , z zegarkiem w reku niemalze. Nie daje jej jesc bo nie chce aby jadla, jakos uluam ja i spi dalej do 5:50-5:58 :tak: tez z zegarkiem niemalze w reku, szama godzine, ja w miedzy czasie zapadam w drzemke, jak mi rece scierpna to sie budze i ja klade obok siebie i drzemiemy do 7:30.

reklama
laseczki! dzieki wielkie! ja znowu jak po ogien i z tureckiej klawiatury (do bani)

filipek super znosi i upaly i kapiele wnbasenie czy morzu (choc morze nam przypadkiem wyszlo, chcialam mu stopki pomoczyc a fala przyszla ;) maly sie troche zdziwil, ale nie marudzil ;) nie ma zadnych wysypek, nic.. super!)

kasuelfie - daj zyc, super z ciebie mama, fajoski plaszczyk! gdzie ten slon? a ja nosze rozmiar 38/40! przed ciaza 34/36, i nie marudze :-) A tu przytylam jakies 10kg, po prostu WPIER*DALAM az milo :-) i mam to ci powiem GDZIES ;-) poki rowno sie rozchodzi.

Dita - ty tez juz przeginasz - super z ciebie mamuska. tez rowno ci wszedzie idzie, wiec co marudzisz? jak ladnie proporcje zachowane to kg nie widac - u ciebie nie widac! wiec nie katuj sie, tym bardziej ze nie ma efektow! jak przestaniesz karmic to po pewnym czasie sama zjedzie waga, bo przestanie organizm zatrzymywac wszystko dla dzidzi :-)

a jesli chodzi o zarcie, to ja sie w ogole z niczym sie nie hamuje, jem, na co mam ochote, pije tylko gazowane napoje, kawe, ziolowe herbatki i malemu NIC nie jest, dziecko mam z aureolka :-)

luckymama - o, to T. juz wrocil!!!!! super!!!!! wiec niedlugo przeprowadzka do rumiszczy? jak wroce to chce spacerek!!!

nieistotna = moj tez marudzi czasem przy cycku, prezy sie itepe, tym bardziej jak spiacy - wtedy karmie go na lezaco i juz mocno spiacego przekladam do lozeczka... jak sie rozbudzi to smoczek i pieluszka tetrowka p[achnaca mleczkiem (od karmienia)

sugar - gratuluje malego wielkoluda i madrali :-) moj tez sporo urosl, ledwo sie miesci w gondolce 80cm, nogi juz ma na zewnatrz jak wyprostuje. a ciuszki z mothercare 6=9 mies i hm na 74 dobre (a te rozmiarowki co najmniej rozmiar, poltora zawyzone wszak!)
i tez wloski mu urosly, hehe!! sie ciesze, choc teraz od slonca jakby ryzy jest, hehehehehe :-)

nie oge sie doczzekac spotkania, mam nadzieje, ze aktualne, choc cos mi sie wydaje, ze mam egzamin 28, sieeeet!! ale zrobie wsio, zeby tam byc, bede sie uczyc w pociagu :-) albo aucie, choc nie wiem, czy dam rade autem z filipem = przestal w aucie spac, sieeet..

koncze, bo slonce mi zachodzi..
wiecej fotek insza raza, mam ich juz milion ;-)

i ciesze sie, ze o mnie nie zapomnialyscie, bo ja tesknie :-)

Do góry