reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hej mamuski! nigdy nie nadrobie!..
kurczaki, tak za wami tesknie ze halo, mam wam tyle do opowiedzenia! a co chwile wywala mnie z bb, zreszta nie mam czasu pisac... siet!
w ogole zostajemy tydzien dluzej, wracam dopiero 16.05 :-) jest ZAJEBISCIE, nie chce mi sie wracac!!! tym bardziej gdy wiem, co mnie czeka!!! zaliczeniowy sajgon, o ile dopuszcza mnie do sesji w ogole!!!

mam nadzieje, ze u was wsio ok... doczytalam tylko o urodzinkach czwartych nonkowej Julci - STO LAT i kupe radosci!!!
Roni - gratuluje Olbrzyma :-) wielkie JOŁ od Filipa ;-)
kate_less - mam nadzieje, ze Natka juz ok..? biedna malutka... buziaki!

i tyle wiem ;-(

moj mlody urosl, utyl i w ogole zmeznial, jest po prostu ANIOLEM, madry tez jest jak nie wiem, cudnie spi i w ogole! bede pisac jak wroce :-)
musze sie sprezac :-) wiec wrzucam foty i mykam :-)

BUZIAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!

reklama
Ach .... tylkoo pozazdroscic !

Super , że u Ciebie wszystko OK !

Baw się dobrze ! :tak::-)
Odpoczywaj !:tak::-)
I ucałuj tego małego Aniołeczka ! :tak::-)

Fotki super !

Buziole wielkie !

Moje dziecko sie popsulo
zamiast szczepionki dostalo chyba jakis zwiazek x ktory zrobil z niego potwora
pomijam goraczke i marudzenie
ale ok kilku dni on boi sie zasypiac
jak przychodzi pora spania placze az sie zanosi
lezy, telepie nim, cyc w mordzie, oczy zamkniete i wyje jezu
dzis wystawialam aukcje do 1 w nocy a ten zrobil jazde od 3 do 4
diabel w niego wstapil
wyginal mi sie na rekach w luk i wyl
niby spi, odkladam do lozeczka i wdzie jak bialka oczu jak diablu swieca w ciemnosci i smieje sie
zalamka
widzialam ze nie mogl sie bidulek najesc, wiec dalam mu herbatki, a mi jakims cudem butelka przeciekac zaczela i calego zlalam i musialam przebierac szczurka
i od nowa jazda
reszte nocy spal ze mna miedzy moimi lopatkami
:wściekła/y::sick:
nad ranem usypialam od 9 do 10.30 zalamka
ech

kocham go i tak hehehe

Aenye super!!! sama marze by wlazc z malym do wody :)
Cieszymy sie razem z Tobą!

nieistotna - no to podobno normalne po szczepieniu.... trzymaj się

Jezu, idę zaraz do dentysty, będzie bolało, bo cholera ząb mi sie nie zatruł - boli przy każdym zimnym łyku....:sick: Aż mi się płakac chce...:sick:

reklama
aenye gratulejszyns!!! jesu juz nie moge sie doczekac jakiegos wyjazdu!!!!

nieistota biedaku ciagle cos sie Ciebie i mlodego czepia

ja dzisiaj bylam na szczepieniu
mlody wazy 7400 i ma 67cm, jest super ruchiwcem i doktorowa byla w szoku ze tyle potrafi w takim wieku hehe
moj master

Do góry