reklama
czesc kochane mamusie ciesze sie ze tak fajnie na waszym bb i prawie wszystki czujecie juz swoje dzidziolki dawno mnie nie bylo ale u was jest super i strasznie lubie was czytac . wesmonika - bardzo mnie zaciekawilo ze chodzisz prywatnie do gina bo w niemczech niema prywatnych lekarzy albo lekarzy z kasy chorych sa tylko lekarze z kasy chorych , no chyba ze jestes nie ubezpieczona ale to placisz tylko raz na 3 miesiace tak jak kazdy obywatel . ale jak ty z mezem jestes to powinnnas byc na jego ubezpieczeniu.???? jestem w szoku do jakiej ty lekarki chodzisz zmien ja jak najpredzej a wogole to odezwij sie bo dawno nic nie pisalas. pozdrowienia dla wszystkich kochanych mamus i ich fasolek.
hej ninusiaa mi sie wydawalo, ze ci z kasy chorych, to sa prywatni bo inaczej tu sie chyba nie da pojsc do lekarza. na szczescie jestem ubezpieczona. a boje sie zmienic na innego lekarza, bo jak trafie na wieksze zlo, to chyba bym udusila ;D
swoje zlo juz przynajmniej znam
dzidzia "kopie" mnie od okolo 2 tyg. w sumie nie mozna tego nazwac kopaniem.. to raczej jakby pulsowanie w brzuszku a czasami czuc jakby cos sie przesuwalo. w ciagu dnia u mnie cisza a wieczorem zaczyna sie wierzganie ;D
dzisiaj sie opilam wody i od razu brzuch sie powiekszyl
milej nocki wszystkim mamusiom
swoje zlo juz przynajmniej znam
dzidzia "kopie" mnie od okolo 2 tyg. w sumie nie mozna tego nazwac kopaniem.. to raczej jakby pulsowanie w brzuszku a czasami czuc jakby cos sie przesuwalo. w ciagu dnia u mnie cisza a wieczorem zaczyna sie wierzganie ;D
dzisiaj sie opilam wody i od razu brzuch sie powiekszyl
milej nocki wszystkim mamusiom
Ja szczerze mówiąc prae razy czułam jakbym jakiegoś ptaszka miała w brucholu ale ponieważ to pierwszy dzidziuś to nie wiem czego mam oczekiwać i jak to jest jak bombelek się wierci.
Witamy nowe mamusie grudniowe i zapraszamy do udzielania się
Witamy nowe mamusie grudniowe i zapraszamy do udzielania się
reklama