reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

mnie co prawda stopy nie bola, ale boli mnie codziennie rano krzyz i w ogole plecy - i to paskudnie, tak, ze pierwsza mysl codziennie to "masaz! masaz!" ;-) ;-) ;-) ale jak wstane - to mija zupelnie :)

reklama
...aenye mnie plecy i jakby mięśnie pupy bolą co wieczór ale to tak, że jak się położe to mam problemy z przekręceniem się z boku na bok a rano jak ręką odjoł. Mój gin mi powiedział, że to jakieś tam więzadła i cos tam się luzuje i że to normalne ale ból jest nie miły.

A co do tej wody to powiedzcie mi co jest w 100% zdrowe ??? Mi podobnie jak większości z Was nic po niej nie dolega i jest smaczna w więc ją piję. Dużo z tych reportarzy odnośnie niezdrowych produktów to jest sprawka konkurencji a jak mamy się czym struć to i tak się strujemy :p

sa_raa mnie też dupsko pobolewa, tłumaczę sobie, że to od siedzenia na necie :laugh: ;D :laugh: a o obróceniu przed spaniem nie ma mowy

Ojejku tutaj tyle ciekawego sie dzieje a mi sie komp popsul i nie moge sobie z Wami pogadac..

Bylam dzis na kontroli.. z szyjka znacznie lepiej.. te potezne skurcze juz sie skonczyly.. powoli odstawiam no-spe :) Niebawem wybieram sie na paltne usg zobaczyc co z maluszkiem :)
Wieczorami kopie jak szalony, a jak tata polozy reke to zaraz cichnie.. tylko raz dal sie tacie poczuc :)

Po weekendzie wpadne do Was na dluzej bo moj komp bedzie po naprawie :)

Nieistotna może wreszcie skończą sie Twoje problemy zdrowotne, z całego serducha Ci tego życze. Wreszcie wpełni bez obaw będziesz się mogła maluszkiem cieszyć. Niech się tatuś nie przejmuje fasolki takie psikusy często odstawiają jeszcze ma czas i napewno poczuje. Naprawiajcie kompa jak najszybciej.

Mi jeszcze nie kopie a już bym tak chciała :(

Luckymama wiem, że już niedługo ale jak taka niecierpliwa jestem :p Chciałabym wiedzieć jak to jest poczuć to maleństwo. Póki co oglądam na dvd jak się wierci i kopie i rączusiami macha :)

reklama
Do góry