reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kate trzymamy kciuki za lekki przebieg ospy

ja mam dosc po tym weekendzie
marcin poklocil sie z mama bo jak probowala mu posmarowac usta ryba nie wytrzymal,
ona nadal twierdzi ze powinnam mu dac poprobowac, marcin powiedzial ze nie bedzie nic robic dla jej wlasnej przyjmnosci bo dziecku napewno przyjmnosci to nie sprawia
dalej meczyla mnie bym nie karmila w nocy tylko herbatki dawala
i chwalila sie ze jak ona karmila (2 pierwsze mc zycia ) to w jednej trzymala dziecko przy cycu a w drugiej palila papierosa
debilizm...

reklama
Maja widze że się rozumiemy-moja rodzinka (tzn.męża) jest jakaś inna.Wyobraz sobie że Dawid ma 4 m-ce a jego siostra nie przyjechała go zobaczyć.Niestety jest jego chrzestna.:-(
Nie mówiąc już o jego dziadkach bo to poprostu jakieś nieporozumienie.O byle co maja pretensje a jaki problem zrobili przed ślubem cywilnym-stwierdzili że oni uznaja tylko ślub kościelny a cywilny się nie liczy i nie przyszli!!!!

Kate życze Natalce zeby jak najłagodniej przeszła ospę!!!!

Uffff....

śpi...
ciekawe jak długo...
Dita - jakiego biustu:confused: te obwisłe dwa flaki z przodu ciała?
im już nic nie pomoże... hehehe...

dziś pierwszy dzień...

Nieistotna - współczuję... wal taką babę...
jesu... jak mnie wkur wiają tacy ludzie... ja pier dole!!!
po prostu jej nie odwiedzaj i tyle...
i brawo dla Marcina...

Czarna nie przejmuj sie. To przeciez ich strata ze nie widza wnuka jak rosnie i umie coraz wiecej. Moim zdaniempowinnas cieszyc sie z tego co masz i nie zaprzatac sobe glowy ludzmi ktorzyna to nie zasluguja.
Pozdrawiam

Nieistotna naprawde z calego serca wspolczuje tesciowej. Skad ona sie wziela?????Na Twoim miejscu nie widyalabym sie z nia zbyt czesto bo to grozi katastrofa rodzinna. Ja bym ja chyba ubila.

by the way
jak wam opowiem moj weekend oraz impreze po gali eski to padniecie
ale tego troche jest wiec jutro sie wczuje bo teraz moj luby idzie z kanapkami dla mnie( mozarella, szynka parmenska, pomigorek, to wszystko na grzaneczce heheh tak sobie wymyslilam a moj aniolk zrobil !!!) i w wyrku ogladamy 3 serie lost :cool2:
ja na wiosce u rodzicow

sugar..A co...? Będzie trzecie..?:cool2:

nieistotna - kurde, no ja bym nie wytrzymała. serio, podziwiam cię.
czarna spoko. jeszcze pożałują.

reklama
Sugar czekamy z niecierpliwością na relację ! :tak:

Nieistotna
, aż ciśnienie mi się podniosło jak czytłam Twojego posta ! :szok: A to czarownica jedna :wściekła/y: taka sama jak moja ! na stos z takimi :tak:

Czarna wcale nie ubolewaj nad brakiem kontaktu z taką rodziną - napewno masz znajomych , ciocie , wujków , którzy z powodzeniem zastąpią Dawidkowi tych nieudaczników , którzy się wcale nim nie interesują :tak:

Kate - 3mam kciuki za łagodny przebieg ospy u Natki ! :-)

Do góry