reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Witam wszystkie grudniowe mamusie (i nie tylko)!!
Jestem na forum nowa- chciałaby do Was dołączyć z dwóch powodów:
1.moj synek urodził się także w grudniu 2006r tylko wczesiej nie miałam neta więc nie wiedziałam że takie forum istnieje wogóle a
2.powód to że prowadzicie fajne rozmowy i dużo od Was dowiaduje się na temat dzieci.

Pozdrowionka dla Wszyskich mam i ich pociech!!!

reklama
Aenye wypoczywaj!! ale ci dobrze! czekamy na fotki :tak: !!

Kasuelf super fota! :-)

Nieistotna no straszne madrosci ta twoja tesciowa prawi :no: !!
moze pokarz jej jakis artykul czy ksiazke odnosnie karmienia niemowlat!!
czy ja dobrze rozumiem czy ona dala mu parowke????????????
chyba bym szalu dostala jakby mi sie tak wpierniczala moja!!

Kate dziekujemy za interwencje w sprawie zamknietego watku! :tak:

Czarna551 witamy i zachecamy do udzielania sie!! :tak:

ja co prawda nie mam mezowstretu ale za to sexowstret, kuzwa prawie zero checi na barabara!

mam nadzieje ze to przez chormony zwiazane z karmieniem i niedlugo przejdzie bo juz mnie to wku...:wściekła/y: ! gdzie sie podzialo moje libido :confused:

Nieistotna, twoja tesciowa przebiła moją.czuję się zazdrosna:laugh2:ja bym chyba wywalila z domu jakby mi ktos dal Julce parówkę...

Kasuelf,fajowe zdjęcie:cool2:moj grubasek tez tak wywija nogami.

Czarna, witamy na forum:happy:

Kasuelf - fajna fota!!! :tak: wrzucaj fotki na dział zamkniety:eek:

Czarna - witaj!!! napisz coś o sobie...

Nieistotna - współczuję... co za pier dol nięte babsko:wściekła/y:

A dzisiaj Ditowa Natka kończy cztery miesiące!!!

Natusia - wszystkiego NAJ!!!!

Dzięki za przywitanie!!
Więc kilka słów o mnie: 27.12.2006roku na świat przyszedł mój synek Dawidek, 9 miesiecy wcześniej wzieliśmy ślub cywilny. W tym roku w listopadzie mamy wziąść ślub kościelny.Jestem z okolic Oświęcimia!!

Dziewczyny może wyda wam się to głupie trochę wam zazdroszczę że macie takie przeboje z teściami!! Moich nic nie obchodzi przez całą ciąże Teściowa zapytała mnie się tylko 2 razy "jak się czuje?". Nic praktycznie ich nie interesowało.na wieść o ciąży zrobiła minę jak srający kot!! A Teściu stwierdził żę życie se popsuje!!!

Narazie zajmuje się wychowywaniem syna!! Jestem młodziutka mam 20 wiosenek! Z wykształcenia jestem Technikiem żywienia i gosp.domo. o profilu turystycznym!! Swojego lubego poznałam przez przypadek pomyłka w numerze telefonu -przed ślubem byliśmy parą przez 4 lata!!!

WOW!!! To nam będziesz doradzać w żywieniu dzieci:tak:

Nie martw się teściami... czy ich brakiem:baffled: niejedna chciałby się zamienić...

Jak znajdziesz chwilkę, to możesz poszperać na wątku... dowiesz się o nas więcej...

Spadam sobie spać... dobranocki...

reklama
Do góry