reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej kochane!!! pisze krotko, bo pieprzone forum mnie wywala! co za gooowno!

JEST WSPANIALE!!!! mlody to normalnie aniol, nie czlowiek.. w ogole nie zauwazyl, ze cos jest nie tak, albo nie zrobilo to na nim wrazenia ;-) super! w samolocie smial sie cala droge +dwie drzemki, w ogole nie plakal, start i ladowanie - przy cycku, po porstu cud miod i orzeszki :-) teraz tez, cale dnie na dworze, w wozku lub baseniku (robi za mate), spi co chwile i tylko czasem pcha sie na rece ;-) cudo!
pogoda sredniawka, ale ogolnie cieplo :-) zaraz mykamy do miasteczka na zakupy..
pozdrawiam gorrraco! i postaram sie cos wkleic, jak juz cis zrzuce na kompa :-)

aha, no i nie wiem, co u was - na razie gratuluje Roni zwycieskiej walki (butelka tommy tippee u mnie tez sie sprawdza, a la cycek, hehe, tak samo butelki nuka)
i sugar fajnej bibki :-)
aha, no i nie mam mezowstretu ;-) tylko @-fobie (chyba zaraz znowu bede miala, sieeet)

moze do jutra!

aha, to nasz hotel:
Hotel Club Asteria Turcja - Kadriye - Club Asteria opinie, opis, zdj

aenye bawcie sie dobrze!!!!!!!!!!!!!!

DSCF2081.jpg

Jasna dupa trzymajcie kciuki za mnie bo jestem u tesciow fakin siet

Aenye super!!!!! bawcie sie dobrze i odpoczywajcie :rolleyes:

Roni gratuluje milionowy razy,.. kup sobie wibraczka :cool2:

Ja mam mezowstret cale zycie ech

Sugar nie za dobrze Ci hę??? :-D

Moja tesciowa mnie wczoraj zabila..
na dzien dobry maly mial wysmarowane usta parówka
,a potem zapytala czy budzi sie jeszcze w nocy,
ja mowie ze, nawet 2- 3 razy
a ona na to "No wiesz on juz ma 5 miesiecy! on juz nie powinien jesc w nocy. Zle robisz ze go karmisz!
powinnas sie przemczeyc z herbatkami i nie karmic go. jak sie obudzi do jedzenia to daj mu herbatki, po herbatce bedzie spal a nie ciagle z cycem lazisz"
:confused::confused:
czyli jak dziecko glodne sie obudzi to mam go woda zapchac i niby bedzie spal
herbatka przeleci mu przez flaki i za pol godziny znow bedzie glody a nie jak ona twierdzi zasnie do rana
normalnie nie moge
ona wogle jest zgorszona tym ze karmie cycem, po co co jak istnieje krowie mleko
ona odstawila od piersi jak mial jej syn miesiac i krowim mlekiem karmila bo jest lepsze :)

jezu

Nieistotna badź dzielna ! Wytrzymaj !
Ja napyskowałam tesciowej i juz do mnie nie przychodzi ! I chwała jej za to ! Ja tez do niej nie chodze , bo to niezdrowo tak się stresowac przy małym dziecku :tak:
Swoją drogą to ja nie wiem , skąd te baby takie pomysły wynajdują ? :confused:
Mocno 3mam za Ciebie kciuki ! :tak::-)

Aenye czekamy na zdjęcia ! :tak:

Kasiu miłego wypoczynku ! :-)

Kasuelfie jaki wygimnastykowany Brunek ! ;-)

Ale pogoda się zebździła :-( niby nie jest zimno , ale słońca od rana nie widać i strasznie wieje . Chmury maja taki kolor jakby miało zaraz lunąć :dry: a miało byc tak pieknie :-(

Nieistotna trzymam kciuki. Tez nie przepadam za tesciami ale na szczescie mieszkamy 2000km od nich wiec jest ok.A z tym krowim mlekiem ze jest lepsze to dobry tekst haha.

A u nas piekna pogoda . Wlasnie wrocilam z ogrodka i chyba sie troszke spieklam. Marika spi w cieniu, aniolek.
Nareszcie zostalam wpuszczona do waszego albumu.
WSZYSTKIE DZIECIACZKI SLICZNE.

reklama
Do góry