reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
jeju dziweczyny ale zapierniczacie z pisaniem...

Milka dzieki, juz lepiej... powiedzmy. pare razy uspil malego:tak:
ale teraz po pracy chodzi na silownie:wściekła/y:
mial chodzic 3 razy w tyg, ale mam wrazenie ze codziennie go nie ma... jak nie silownia to cos, albo ma duzo pracy:wściekła/y:i rano tez musi zawsze cos zalatwic...
ale wczoraj sam zakupy zrobil i kolacje:-)

co do karmienia cyckiem

moj nie chce sie odstawic
butle wypluwa, gryzie, wigina go chociaz glodny:baffled:
tylko moje zje, z kropelka sztucznego juz nie
kaszke ryzowa z sztucznym je:confused:
co robic?

Co robić? Nie dawać cycka, bądź szukać mleka sztucznego, które jest podobne w smaku do twojego. Zależy czy chcesz całkiem odstawić, czy nie... Jak całkiem to generalnie zapomnieć o piersi i przegłodzić.
I nastawić się na armageddon przez 3 dni.
Roni może ci napisać dużo na temat :-p

chcialam odciagac bo mnie gryzie,:wściekła/y: ale mnie sie mleko robi jak karmie, zapas to ja mam po nocy, ale tez nie na tyle zeby tylko odciagnietym sie najadl.:-( myslalam ze go sztucznym dokarmie, ale nie chce wiec teraz musze zdecydowac czy zrezygnowac z piersi i zaczac wojne czy znosic jego gryzienie:confused:

kasuelf : wspolczuje

a ja dzisiaj ide na impreze eska music awards hehe
bardzo sie jaram tymi obciachowymi wykonawcami typu mezo i kalwi i remi

nie chce mi sie jak cholera ale moj luby sie uparl, ze mam sie wystroic i wogule
niezly obciach hehe
bede siedziec w pierwszym sektorze dla bossow wiec jakby co pomacham wam do kamery :cool2:

jakby co to jest chyba o 20 w polsacie

wolalabym pojsc na szoping do manufaktury albo do kina :-p

O rajuś!!! CZęsto to oglądam, a eska to moje ulubione radyjko (po RMFie:cool2:)
Machaj machaj - tylko nie skacz za bardzo, bo kurna ci nie wolno:-D

:ninja: :ninja2: :ninja: ła ła łi ła Mezo on jest superowym hiphoperem i Kalwin i Remi ze swoją muzą rodem z comodore tudież atari nomalnie wy pier dalają z butów :cool2:

sugar pamiętaj ubierz coś w oczojebnym różu i cyce na wierchu, butki w nosek i głupio się śmiej a i nie zapomnij o majkapie coś w stylu : "Zatrzasnełam się w solarze" a i mucho blink blink najlepiej wszystko co masz pamiętaj :happy2:

reklama
Do góry