reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

odpoczynek??
kuzwa bardzo przepraszam ale on jest zenujacy!!!
jak moze powiedziec ze zajmowanie sie takim malym dzieckiem caly dzien to odpoczynek

popieram maje
wloz mu go na reke w druga butle i wyjdz
jak wrocisz przeprosi na kolanach

reklama
A tak wogóle to my po szczepieniu
Olivierek pruł się jak stare prześcieradło ale szybko mu przeszło na szczęście
waży 7400gr długi na 66cm:-D

Sugar ty jutro chyba śmigasz nie??

kasuelf - zrob w domu sajgon! kuzwa! moj tez jest nieraz tepy jak jasna dupa, ale w takiej sytuacji nigdy by mnie tak nie potraktowal. kuzwaaaa. ciebie kuzwa po porodzie, podczas ktorego dalas mu SYNA, dalej cos boli a on kuzwa paniczyk????????? szofer!?? CO ZA TEKST! jak z przedszkola, albo raczej z "kiepskich"!
wez mu sprzedaj malego na caly dzien, nie kuzwa pare godzin i zapomnij telefonu.
i zrob afere, bo tak sie zachowuja chyba nie dosc, ze zakochane w sobie gnojki, ale nieczule, krotkowzroczne dranie!!!
sorry, ze tak ostro, ale kuzwa nie moge na takie cos spokojnie patrzec.
i DA SIE wychowac! jak sobie pozwolisz na starcie, to bedzie coraz gorzej. wiec DO BOJU, MALA!!!!

sugar zalosny to dobre okreslenie... ja ostatnio mialam na topie 'nieudacznik'

maja ja jego na 15 min z mlodym zostawiam i jest sajgon, mlody wrzeszczy w nieboglosy a on go nie umie uspokoic.

milka przemocy nie zastosuje bo mi jeszcze odda:confused:

aenye no kmompletny dupek wiem:zawstydzona/y: czuje sie jak idiotka ze ja do kur$$$ nedzy musze takie hasla znosic
juz wczoraj zrobilam mu wyklad pt jestes skonczonym kretynem i chamem ale mnie nawet nie przeprosil i chyba uwaza ze wszystko ok
przed chwila zadzwonil ze potrzebuje nr konta bankowego to mu powiedzialam ze nie jestem bankierem ale qqq co mialam zrobic podalam

:wściekła/y:

PO CO BRALAM SLUB???
ZEBY Z UKOCHANEGO CHLOPAKA KTORY PRAL SPRZATAL GOTOWAL WYSZEDL WSZEGMOGONCY PAN I DUPEK:sick:

Ja pierdzielę... Kasuelf, naprawde współczuję....
Co prawda mojemu chopu daleko do ideału i też miewa napady (otatnio jakoś parę dni temu:cool2:), ale jesteśmy juz 11 lat ze sobą i nie narzekam:tak:
Jak trzeba jest niezastąpiony!

kasuelfiku nie dawaj sie im pozniej tym gorzej bo sie przyzwyczai i potem dopiero bedziesz miala
nie krzycz, nie zlosc sie
ladnie i rzeczowo mu powiedz dobitnie o co kaman
kolesie czasami udaja ze nie kumaja ale oni kumaja tylko udaja debili

napisz mu kartke co i jak ma robic i wyjdz
zobaczysz ze da rade
bo nie ma wyjscia

kurde co jak co ale egoistow i maminsynkow wyslalabym rakieta w kosmos
moj eks byl takim dupkiem
i wspolczuje kazdej jego kolejnej lasce

dzialaj i sie nie przejmuj
dasz rade

buzi

DITA zazdroszcze... moj mysli ze jak zarabia to juz nic innego nie musi...

SUGAR dzieki... moj chyba udawanie debila ma zaprogramowane na stale... przynajmniej ostatnio
:wściekła/y:

musze go zostawic z mlodym niech sam sie nim zajmuje wieczorem moze mnie doceni
buziaki

reklama
kasuelf wspolczuje, ale porzadny kop by mu sie przydal. I to moze nawet taki butem na szpilkach. Wez np. nie pierz przez jakis czas jego rzeczy, nie gotuj obiadow, nie sprzataj po nim. Powiedz, ze nie jestes K**wa praczka, kucharka i sprzataczka. Po kilku dniach bedzie Cie blagal.
Jesli chodzi o pogode to u nas upal, nawet dzis wlaczylam klimatyzator, bo goraco w chalupie.
Ja czuje sie jeszcze gorzej jak wczoraj, mam dwie dziewczynki przez caly dzien, Julka marudna jak rzadko kiedy, ja zdycham, bo wreszcie przyszla @ ( hurra) i wszystko mnie boli. Kto mi strzeli w leb? Bede miala swiety spokoj...

Nawet nie mam sily sie cieszyc z nowego autka. Musielismy dzis szybko kupic.

Do góry