reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

sa_ra jesli z tymi wlosami jest jak mowisz to ja niedliugo lysa bede bo w ciazy nic mi nie wypadlo:-)

A wit b tez by mi sie troszke przydalo zeby powstrzymac slodyczozarstwo:tak:
Kasuelf nie przejmuj sie faceci czasem tak maja. Moj tez bywa nie dozniesienia. Ostatnio nie odzywalam sie do niego przez dwa dni (po raz pierwszy w zyciu tak dlugo) tylko po to zeby cos do niego dotarlo. I mam nadzieje zedotarlo.Glowa do gory.

reklama
Witam wszystkie mamusie:-D
Przepraszam że tak długo się nie odzywałam ale chce się pochwalić że wczoraj mój kochany mi się oświadczył a ja oczywiście przyjęłam.To było niezwykłe zabrał mnie na obiad,zamówił wino i uklęknął przy stole przy wszystkich ludziach którzy siedzieli w środku i poprosił mnie o rękę,nawet jakaś kobieta zrobiła nam zdjęcie:-) niesamowite uczucie.Za chwilkę lecę do szkoły ale gdy tylko przyjdę wkleję nowe zdjęcia Alana:-)
Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy:-)

maja1980 wiem ze tak maja ale bez przesady
ja mam teraz taktyke ze jak cos chce to mowie zeby sobie sam zrobil jak on nie szofer to ja nie zegarynka kucharka sprzataczka pralnia idtitp

sara moj to chyba mysli ze jak on zarabia kase a ja sidze z dzieckiem to mu wszystko wolno

prosze o porade
jak wychowac meza zeby przestal byc samolubnym zakochanym w sobie dupkiem ktory mysli ze mu wszystko wolno i ze opieka nad dzieckiem = odpoczynek

Kasuelf... nie da się...Smutna prawda.

sugar - ja dziś w te ,,tropiki" w kominku palę bo musiałam dwa polary ubrać:baffled:

kasuelf może zastosuj PRZEMOC W RODZINIE :ninja: np niechcący mogą w kierunku szanownego małżonka polecieć jakieś talerzyki czy cóś :cool2: a serio to z nim gadaj bo innego wyjścia nie ma powiedz, że Ci takie zachowanie nie odpowiada i tyle i ma ci do ch uja pomagać łachy nie robi :wściekła/y: :angry: :wściekła/y:

agnieszka G R A T U L A C J E

sugar ja ogladam pogodę na CCN tam im się o dziwo sprawdza :tak:

no chyba zaczne tez
bo jak mi te pizdzielce jeszcze raz powiedza ze bedzie " pieknie slonecznie i cieplo w sam raz na WYJAZD" to wysadze ich w kosmos

ku rwaaaaaaaaa
a ten moj szanowny nieslubny grzeje dupe w tunezji!!!

Kasuelf moze zostaw go z dzizdzia na kilka godzin niech zobaczy jaki to odpoczynek. Moj raz zostal, wykapal mala , nakarmil, ma szczescie ze grzeczne nasze dziecko ale juz wie ze mimo to sporo przy nim roboty.
Jak nie pomoze to polecam zastosowac PRZEMOC W RODZINIE.
Powodzenia

reklama
kasuelf ten pomysł, żeby go zostawić dzidzią jest całkiem niezły:tak::tak:
mój też się próbował cfaniakować na początku ale jak musiał się małym 2 godzinki zająć i nogi mu w dup e weszły to ma teraz do mnie respekt:tak:

agnieszko gratuluje:-D

Do góry