reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

wrzuciłam kilka zdjęć z chrzcina Olivierka więc jak macie ochote to sobie popatrzcie
ja zmykam się szykować i jedziemy na szczepienie brrrr....co to będzie:confused:

U mnie włosy się troche sypią ale nie tak bardzo
wit. biore jak mi się przypomnij
paznokcie też mam ekstra jak żele normalnie i każdy się pyta gdzie zakłądałam:-D
podobno po ciąży muszą wypać wszystkie te włosy które w jej trakcie nie wyleciały i dlatego jest ich tyle:szok:

reklama
ja mam włosów w ci ul :cool2: normalnie aż za dużo ;-) w ciąży ani po nic mi nie wypadało (i mam nadzieje, że tak już zostanie) a paznokcie rosną mi jak porąbne :tak: i też caly czas łykam witaminki tylko że Prenatal :tak:

Ja też rzygałam pół ciąży - chyba za dużo żelaza było, czy coś. Potem mi się zapotrzebowanie zwiększyło to przestałam rzygać. Coś mi ściemniali, że to duże kapsułki czy coś w tym guście i dlatego i że rozpuszczalne niby pomogą. A chodziło o dawkę tego cholerstwa w kapsułce.
Podejrzewam, Dita, że nie potrzebujesz witamin. Możesz łykać wit. B jak chcesz, bo tego zawsze niedobór, szczególnie u nerwowych osób ;-)
:-p

reklama
czesc dziewczynki
dawno nie pisalam bo jestem strasznie zabiegana, do tego moj maz mnie tak wq r wiiiiaaaaaaaaaaaaaaa ze powinnam isc chyba na wyzywaczke

wczoraj mialam zabieg w szpitalu, bo po porodzie jeszcze sie nie zagoilam i cos mi tam wstrzykiwali, bolalo jak diabli ze az sie uryczalam a ten dupek zero zrozumienia, kazal mi pol drogi wracac samochodem a do tego wieczorem mialam jechac na silownie zeby mnie oprowadzili bo chialam cos zaczac robic ze soba a on mi powiedzial ze jak chce to sama moge jechac on nie jest szofer...
normalnie jestem tak wsciekla ze az papierosa mi sie chce od wczoraj

do tego bruno gryzie mnie w cycki strasznie, kupilam silikonowe nakladki ale przez nie jeszcze bardziej gryzie wiec mysle ze przejde na butelke... na razie bede odsysac ale tez chce juz przestac karmic piersia

co do wlosow to wypadaja mi garsciami ze az wanne zatykam, sa wszedzie :baffled:
a paznokcie dolkadnie jak zele

dita- ja bym musiala ta wit b3 przedawkowywac chyba
nic lece bo ide slakadac papiery do szkoly

Do góry