reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Oj ja tez z chęcią opiłabym duuuuuużooooo aut !
W swoim ostatnio urwałam i zbiłam lusterko - hmmm.... jeszcze tego nie opiłam - chyba najwyższy czas - jutro sie wydoję tak konkretnie, zeby Mikołaj miał zapas i pochlejem troszku :tak::tak::tak:

reklama
a ja nie przepadam za alkoholem ;-) hyhy. wolalam ziolko. ale dwa lata temu postanowilam przestac. i jakos mnie nawet nie ciagnie zupelnie :-)

laski, a ja mam neeeeeeerwa, nic nie zrobilam :no: :szok: :wściekła/y: :baffled: :dry: :eek: :sick: :-(

:cool2:

jak juz bede pod tymi palmami, to chyba bede spala caly czassss, bo do srody nie zasne, tyle roboty!!!

du.pa.

i nie moge sie zebrac, tylko siedze na byby.

doooooooooooool. kto sie za mnie spakuje? sprzatnie? wyprasuje, co pomiete?.. buuuu..
ja chce lulu ;-(

znowu zaszalalam na zakupach poza tym :-) maly ma czapiche z daszkiem i OKULARKI PRZECIWSLONECZNE!!! ;-) oczywistka tylko do fotki, ale suuuper fajne sa ;-) do tego rampersik i super bezrekawnik.. no i dla siebie boski kostium i dwie bluzeczki... eeeeeeech gdyby tak kasa na ulicy lezala, bylabym najszczesliwsza na swiecie... ;-)

nonek - za granice chcecie? ja polecam wlochy, na rimini jest ponoc pelno hoteli z opiekunkami dla dzieci, nie sprawdzalam, ale slyszalam. i jak masz all inclusive to za nie nie placisz :-)

Oj jeszcze mi się przypomniało : późnym popołudniem urządziliśmy sobie z Dzidziolem spacer w spacerówce ; moje dziecię w koncu nie zasnęło ! podziwiało uroki przyrody :-D aż upamiętniliśmy ten przełom w życiu Małego Człowieka

Czesc dziewczyny

A ja dzis padnieta jestem. Caly dzien zwiedzalismy ... przyjechal moj kuzyn i pokazywalam mu Londyn. Mowie Wam nog nie czuje.

Ja Marike przestawilam na spacerowke juz z miesiac temu ale u nas cieplej ...w zeszlym tygodniu nawet upaly juz byly. Bardzo jej sie spodobalo ... rozgladala sie dookola.Wreszcie zobaczyla kawalek swiata.

Wlosy tez mi zaczely wypadac a juz zaczynalam sie cieszyc ze mnie to ominie. Nie wiem jak temu zaradzic. Moze jakies preparaty do masazu skory glowy? Kiedys po zrobieniu pasemek wypadla mi polowa wlosow - bo ogolnie to ja nie farbuje - uzywalam cos i podzialalo.
No i mam wyrzuty sumienia bo dzis przesadzilam z kaloriami - lunch w McDonalds i na deser nalesniki z czekolada i bananami PYCHOTKA, a pozniej jeszcze mrozona kawka ale - z chudziutkim mleczkiem.. napewno sie odlozy na boczkach. Marika caly dzien mi towarzyszyla i nawet za bardzo nie marudzila ... zlote dziecko. Gryzia gryzaczka i wszystko co jej wpadnie pod reke i to z takim zapalem ... moze to zabki?

POzdrowionka dla mam i dzidziusiow

A łykasz jakieś witaminy ? Jeżeli to nie pomaga to polecam dercos aminexil Vichy - są ampułki i jest szampon - niestety troche kosztuje , ale cieszy się naprawdę dobrą opinią .

anita nie przesadzaj z tymi kilogramami co;-)Fajna laska z ciebie a ty sobie wkrecasz.

Skoro piszecie o wakacjach to ija napisze ze wyjezdzamy do Irlandii do kuzyna:-) Normalnie sie ciesze na maksa bo juz dawno za granicą nie byłam, najczesciej we Francji ale juz mi sie znudziła:-p. Filipek nawet nie wie co go czeka.

Wkurzona jestem w ogole bo wczoraj o malo nie zdezylabym sie z autem!! co za koles jechał poje... to szok! a ja nerw na maksa! az zaczęłam klaksonem napizdzac na huja! ajj....

reklama
Qrde, lasencje, żebym ja była na bieżąco to był zdawała relacje, gdzie i jakie last minute...
A tak, musze poszperać i popytac..
dla sugar już się szpera.

nonek
- a samolotem, na tydzień? Czy jak?

sugar - ,,full wypas ąę" - buhahahaha:-D:tak:

Do góry