reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

A ja czekam na dwa becikowe, bo zlozylam w kwietniu :-)

Ja wyczytalam ze juz niemowlaka mozna ubierac jak siebie samego, chociaz ja ubieram na czuja, bo ja sama to zmarzluch i moja tez :-D
Sugar, a ja mysle ze nie masz co przesadzac z ubieraniem tylko bron malego przed wiatrem

Anita wspolczuje bolu, tez mialam kiedys wyrywane dwa zeby, ale to dawno, ale pamietam ze bolalo.

reklama
:-)Witam wszystkie mamusie:-)
Co tam u was dziewczyny u mnie dużo zmian,chce ogłosić że dziś odbyły się moje zaręczyny,a teraz wybieramy sie na kolacje :tak: Alanek jest u babci,jest zdrowy,uśmiechnięty i wesoły.Dziś albo jutro z rana wkleję nowe zdjęcia Alana :-)3majcie sie kochane
pozdrawiam

Jestem....:sick:

Ósemka wyrwana, jeden ząb zatruty...
Siedzę teraz z mrożonym kalafiorem przy szczęce, bo nie miałam kostek lodu...

Anita...350zł???????????????????????
Ja za dwa znieczulenia, zatrucie jednego zęba, wyrwanie drugiego i jeszcze wyleczenie ząbka mlecznego Ali zapłaciłam 60 zł!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję dziewczyny!!! za życzonka i SMS-y...
kochane jesteście...

Dita - ja mogę być twoją przyjaciółką... w końcu się już znamy ponad rok:tak:

Sa_raa - masz max. 14 dni na doniesienie L4 do ZUS-u... a ty pracujesz? czy jesteś tylko w ZUS-ie? i on ci wypłacał macierzyński? bo jak tak, to musisz "chorować" non stop przez 30 dni...

Mi się dziś kończy macierzyński... teraz szukam jakiegoś konkretnego lekarza... co by mi regularnie wypisywał L4... do końca wakacji... hmmm

Sugar - nie ubieraj za grubo, bo się przegrzeje... i będzie jeszcze gorzej:baffled: Nat na dzisiejszym spacerku - body z dł. rękawem, rajtuzki, sukienka i kapelusik...
ty możesz zamiast sukienki ubra dresik, albo dodakowo weź może jakąś bluzę... i sprawdzaj... jak będzie miał mokry kark to ją rozepnij... a potem ściągnij...

idę świętować...:laugh2:

Ja byłam prywatnie ... może dlatego :confused: poza tym nie było to zwykłe wyrwnie tylko jakies dłutowanie.

Dita co do tego co właśnie napisałaś - juz nie moge doczekać się spotkania z Wami . :-)

Anitko - ja też chodzę prywatnie!!!
Nie wyobrazam sobie chodzenia do obskurnej przychodni z przedpotopowym sprzętem...:eek: Ostatnio ,,państwowo" u dentysty byłam chyba w liceum.

Po postu naprawdę drogiego dentystę masz!

Ja wyrywałam ósemkę w zeszłym roku i za zdjęcie, znieczulenie, dłutowanie, i L4 zapłaciłam 0 /zero/ złotych!!! i to byłam u chirurga szczękowego, bo normalny lekarz by mi jej nie wyrwał!!!
a byłam w gabinecie prywatnym, ale co robi też NFZ...
i lekarz powiedział, że wyrywanie ósemek jest refundowane!!!!!!!!
później byłam z drugą ósemką jak byłam już w ciąży i było dokładnie to samo!!!
a chodzimy TYLKO prywatnie!!!

reklama
Czesc Dziewczyny, nie wiem kiedy uda mi sie nadrobic wszystko. U mnie zbyt duzo sie dzieje, aby pogadac z wami na spokojnie. Wlasnie pozbylismy sie drugiego auta i jutro bedziemy bardzo intensywnie szukac jakiegos dla mnie i dla macieja. Maniana upierdliwa, wczoraj prawie nie spala. W nocy znow sie zaczelo jedzenie 2x. Ale w dzien nie za bardzo chce jesc, Julka jest chyba podziebiona albo jakas alergia. Ja dalej cisza z okresem ( jakies tylko plamienia). Dentysta wklania mi sie w pas, ale nie wiem kiedy pojde, wlosy wypadaja mi garsciami. W lazience wyglada ciagle jak po strzyzeniu. Wlosy wszedzie. Pokarmu mam jak na lekarstwo i jakos ciezko mi sie z tym mimo wszystko pogodzic ( idiotka jakas jestem). Macka oczywiscie nie ma a ja sama z dwojka.W chalupie balagan jak chyba nikt nie ma.Leb mnie jeszcze boli do tego wszystkiego. Kto mnie zastrzeli?

Do góry