reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

super OLI rysuje!

A STas znow mnie powali fantzazja , tudziez laczeniem faktow
inteligentne nasze lutowe dzieciaczki!!!!!

reklama
Stach jest zafascynowany parkurem (jakoś tak), też myślimy o karate, rok temu chodził z Ewą na zajęcia taneczne i tańczył, alke tych zajęć już nie ma. Teraz Kaśka z Ewą chodzą na góralskie tańce i wydawałoby się, że Stach powinien się wciągnąć, a nie chce... Więc nie zmuszamy i nie jeździ, ale ostatnio jeden chłopczyk rok starszy powiedział Stasiowi, że chodzi na karate- blisko nas i Stach twierdzi, że to jego marzenie....Hmmm... Ja tego nie widzę, bo on mega nieśmiały jest i nie wyobrażam sobie, żeby sam dał radę wejść do grupy....

Hubek na mineiny dostał dwa zestawy klocków Lego CITY (smieciarka i wywrotka) i byłam w szoku bo sam potrafił budowac wg instrukcji:szok::-) wiadomo, że przy koncu jak sie zrobiło bardziej skomplikowanie to trzeba było mu pomóc:tak:ale najpierw pomyslałam, ze zabawka dla tatusia, bo bedzie miał co układac, a tu niespodzianka:-D

No brawo dla małych konstrutorów! Oli klocków nie uznaje wcale, leżą i tylko zbierają kurz.

Za to w kółko namawia nas, żeby ją zapisać na balet., Zachwyciła się nim tak jak Emilka, występy baletu ogląda z otartą buzią. Musiałabym pomyśleć o tym, choć nie wiem czy u nas jest balet dla tak małych dzieci, z tego co wiem, to jest od 7 roku życia dopiero.
I następne marzenie Oliwki:
- Chciałabym umieć zrobić dobrze gwiazdę i salto!

Szymek też średnio z budowaniem- chyba że ma coś zbudowane to wtedy chwilę się pobawi.

no a my wczoraj byliśmy na basenie u dziadków Szymek był w siódmym niebie ciągle szalał 2 godziny (widać że był zmęczony i wyszliśmy- bo tam nie ma jak dna dotykać wiadomo jak w domowych basenach).ale była w szoku jak teraz skacze daleko i uparcie nie chce już pływaczków więc na chwilę mu siągnełam i przepłynął kawałeczek do dziadka jakiś metr.

zainteresowania naszych pociech się tak szybko zmieniają że do świąt Gwiazdor zgłupieje całkiem.

Kasiad, ważne, że balet w ogóle jest, myślę, że jeśli opowiesz o Oliwce, to ją z pewnością przyjmą.. Staś na wszystkie zajęcia na które chodzi jest przyjęty wyjątkowo, poza grupą wiekową. Jego strasznie ciagnie tam , gdzie jest Ewka, a że jest mega nieśmiały, to ja się tyko cieszę, że spotyka się z innymi ludźmi.

Staś od dawna słuch wszystkiego, co Ewka uczy się w przedszkolu i okazało się, że Staś potrafi głoskować proste 3 i 4literowe wyrazy!!

no to plus starszego rodzeństwa że malec szybciej chwyta ale i to co dobre ale i też często to co złe niestety.

reklama
Do góry