reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Karola, to super, że usiadł sam. Jak raz mu się udało, to niedługo będzie sam siadał bez problemu. I nie martw się, że raz usiadł i koniec, na początku tak jest, zanim dziecko opanuje siadanie to nieraz długo trochę trwa, zanim spróbuje poraz drugi. Najważniejsze, że już mu się raz udało, teraz będzie już z górki, zobaczysz :tak:
A tak w ogóle napisałam Ci wiadomość wczoraj lub przedwczoraj na PW i czekam na odpowiedź!!!

Karola 04
"pewnie kazda juz ma ten etap daleko za soba a ja tu wyskakuje z siadaniem"

Amelka też nie potrafi sama siadać...:no: chyba że przytrzymie sie szczebelków od łóżeczka :dry: ale nie zauważyłam u niej żadnych zaburzeń rozwojowych :tak:więc się nie martwie :happy2: wspomniałaś coś o zaciśniętych piąstkach, prawda? może to świadczyć o wzmożonym napięciu mięśniowym ,ale niekoniecznie. Najlepiej dla własnego spokoju udać sie na kontrolę do lekarza :tak:

Gratulacje dla chodzącego Kondzia:-):-):tak:
Maciuś też chodzi!!!
Pięknie to wygląda nie mogę się napatrzeć jak już chodzi:-):-):tak::tak::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

oska no to dałaś mi do myślenia :shocked2::szok: przewertowałam strony i juz sama nie wiem. moja mama mowi ze dzieci tak czasem robia raczkami jakby sciskaly i puiszczaly pileczke a on to robi w momencie jak cos go denerwuje lub jak jest za duze zainteresowanie jego osoba.
moze ja jestem zbyt wyczulona na to a moze on ma ta chorobe. postanowilam do soboty tu nie zagladac bo zwariuje poczekam na opinie tej pani pediatry
moze ktos ja zna pani doktor Tosik z Gdańska.a zreszta juz tu nie patrze- za duzy tchorz jestem aby to czytac.

WOW! JEDEN DZIEN MNIE NIE BYLO A TU TAKIE NEWSY. WIELKIE GRATKI DLA KONDZIA MACIUSIA FILIPKA i WSZYSTKICH DZIECI KTORE OMINELAM A KTORE MAJA WSPANIALE OSIAGNIECIA!!!:-):tak::-D

Gratulujemy chodzącym Bąblom!

U nas chyba jeszcze dłuuugo Kuba nie ruszy na własnych nóżkach.Jak go prowadzę za rączki,to po 2 krokach siada i chce dalej iść na czworakach.:tak:

reklama
Do góry