reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Wow gratulacje dla Kondradka, no i oczywiście dla Tyci - z powodu zdolnego syneczka!!! Prawie najmłodszy z lutowych dzieciaczków a proszę bardzo, jak sobie super radzi! :-D

Gratulacje dla Kondzia i Filipa!

Martusia tez sortuje klocki-od 7 miesiąca:-):-):-) w ślimaku fishera:tak:
Tylko nie wydawało mi sie to jakies wielkie osiągnięcie, po prostu bawi sie tym slimakiem juz od 6-go miesiąca zycia i w koncu musiała sie nauczyć;-)
Za to do chodzenia mamy jeszcze bardzooo daleeekooo...poki co musi mnie zadowolic dzielne raczkowanie;-)

Ja tez myslalam,ze Kondzio zacznie chodzic za miesiac czy dwa...Nigdy nie wiadomo co te nasze bable wymysla:-D;-).

gratulacje dla Konradka!!! super!!!:-)
Hubek jeszcze nie podjął próby samodzielnego kroczku, strasznie ostrożny jest, jak sie go postawi to postoi kilka sekund i jak sie zorientuje, że nikt go nie trzyma to odrazu siada:-) za to raczkuje jak szalony :-D
aa jego ulubione zajecie ostatnio to wkładanie wszystkiego co sie zmieści do kubeczków:-) jeden kubeczek wkłada w drugi, piłeczke w kubeczek, pluszową rybke wpycha do kubeczka:-D albo zakrywa kubeczkiem jak coś leży na podłodze i odkrywa :-)

Gratulacje dla Kondzia i Filipa!

Martusia tez sortuje klocki-od 7 miesiąca:-):-):-) w ślimaku fishera:tak:
Tylko nie wydawało mi sie to jakies wielkie osiągnięcie, po prostu bawi sie tym slimakiem juz od 6-go miesiąca zycia i w koncu musiała sie nauczyć;-)
Brawo!
Oli nie potrafi sortować, a przynajmniej nie potrafiła jakieś 2-3 miesiące temu, bo w końcu zabrałam jej i schowałam te klocki, kiedy koleżanki mi mówiły, że taką umiejętność dzieci opanowują dopiero koło roku lub nawet po.

reklama
w koncu przez przypadek i tylko raz Szymek usiadł jak lezal na pleckach. mam nadzieje ze to powtorzy ale do lekarza i tak ide. jeny nawet nie wiecie jak mnie to ucieszylo az lzy mi polecialy.
pewnie kazda juz ma ten etap daleko za soba a ja tu wyskakuje z siadaniem.

Do góry