reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
u nas telefon juz dawno opanowany - pisałam o tym, śmiesznie to wygląda...
jak coś chce to też woła eeeeee, eeeeeeee i pokazuje palcem(ręką)
nauczył sie sortować klocki do grającego żółwia,
pokazuje oczko, nosek na szczeniaczku uczniaczku,
a najlepsze to to, że jak go ktoś wkurzy ( i tylko w takich wypadkach)to pokazuje język i robi brrrrr:-p:-p:-p - i nie wiem kto mu to pokazał...i skąd wie kiedy tak robic..

karola - nie martw się, na pewno wszystko dobrze bedzie!!!! Kazde dziecko rozwija sie w innym tempie...mojej kuzynki córka np. nie mówiła jeszcze nawet jak miałą 2,5 roku - nic, chodziła dopiero przed 2 rokiem życia..Ściskam i wierze, ze jest ok!!!:tak::tak:

Oli nie zadzwoniła jeszcze nigdzie, ja mam tel z klapką, więc nie jest w stanie zadzwonić bez otwierania, a dostaje go tylko do ręki pod ścisłą kontrolą zamknięty jak jej włączam w nim MP3. W każdym innym przypadku jest dla niej niedostępny.

Gratulacje dla sortującego klocki Filipa!!!

No i gratulacje dla chodzącego Kondzia!!!

reklama
Do góry