reklama
To u nas zdecydowanie poszło w ruch. Położę go w jednym miejscu, a on zaraz jest gdzie indziej.
Przykłady:
tu go położyłam na macie na plecach, po 2 minutach zobaczyłam to
A tutaj próbuje uciec z wózka :-)
Na brzuch przewraca się już z automatu jak tylko położyć go na plecach. Jak biorę go do karmienia to nie da się go położyć na kolanach, bo siada i tak sobie siedzi.
No i kilka dni temu zaczął już dupkę podnosić do góry leżąc na brzuszku, kolanka pod siebie podciąga i dupa w górze
Przykłady:
tu go położyłam na macie na plecach, po 2 minutach zobaczyłam to
A tutaj próbuje uciec z wózka :-)
Na brzuch przewraca się już z automatu jak tylko położyć go na plecach. Jak biorę go do karmienia to nie da się go położyć na kolanach, bo siada i tak sobie siedzi.
No i kilka dni temu zaczął już dupkę podnosić do góry leżąc na brzuszku, kolanka pod siebie podciąga i dupa w górze
Załączniki
Ostatnia edycja:
pscółka i spółka
Fanka BB :)
Kruczka - ja jak karmię na leżąco to jak tylko go położę to on siup i na brzuchu. Jeśli chodzi o przemieszczanie to tylko wokół własnej osi, czyli poza matę mi nie wychodzi I tak jak piszesz pupka do góry i ćwiczy spinanie pośladków
wawka2013
Pscółka: moja Michalinka tak jak twój maluch: wokół własnej osi i pupa do góry. Dodatkowo ma fazę na uderzanie łapkami we wszystko co popadnie. Jak leży na macie to w matę też nawala. A jak karmię to czasami w dekolt też oberwę. Dziwne.
pscółka i spółka
wawka - a to też się zdarza najczęściej rano, jak jestem jeszcze zaspana i się zupełnie nie spodziewam uderzenia w twarz ostatnio chciałam go jeszcze uśpić nad ranem głaskaniem po głowie, ale chyba przysnęłam. jak sie obudziłam to Szymek trzymał moją rękę i ssał najmniejszy palec
pscółka i spółka
Oj tak, nie ma dnia żebym nie mówiła jakiego mamy fajnego szkrabika Już mu nawet wybaczam jak wstaje o 6, tłumaczę sobie, że chce zobaczyć jeszcze tatusia przed wyjściem
reklama
U nas dzisiaj rekord. mała poszła spać wczoraj o 21:40, a wstała dzisiaj o 7:45
Były dwie pobudki na cyca, raczej zaczynała dopiero marudzić przez sen no to hop cycusia i się uspokoiła.
Aż się zdziwiłam :-) za to i ja mogę powiedzieć, że w końcu odespałam
Były dwie pobudki na cyca, raczej zaczynała dopiero marudzić przez sen no to hop cycusia i się uspokoiła.
Aż się zdziwiłam :-) za to i ja mogę powiedzieć, że w końcu odespałam
Podziel się: