reklama
A u nas z czapami super. Chyba wie, że jak czapa, to idziemy na spacer Bo zdarza się, że cieszy się do tej czapki jak głupi do sera.
A z tego, co napisała zozolka, to źle sypia, te niby koszmary, bo zdarzało się, ze ciezko było uspokoic, ale to może ze 3 noce takie byly... zdarza mu sie, że jak na kogos spojrzy, to usta w podkówkę i ryk... a najpiękniej śmieje się do mnie (to o tych relacjach0
A z tego, co napisała zozolka, to źle sypia, te niby koszmary, bo zdarzało się, ze ciezko było uspokoic, ale to może ze 3 noce takie byly... zdarza mu sie, że jak na kogos spojrzy, to usta w podkówkę i ryk... a najpiękniej śmieje się do mnie (to o tych relacjach0
pscółka i spółka
Fanka BB :)
anka - zazdroszczę z tą czapką. Szymek śmieje się z różnych dziwnych rzeczy np. odciąganie kataru, kichanie, kaszlenie, puszczanie bąków, sikanie sobie po bodziaku, no i oczywiście po zrobieniu kupki radocha, ale na ubieranie czapki to piszczy Ostatnio ma ubaw jak tata robi akuku otwierając i zamykając oczy
anila
Mania jak sie zawstydzi obcych to wtula sie we mnie :-) slodko to wglada
I hit dzisiejszego wieczoru- kupilam jej duuza mate puzzle piankowe i dzis zaczela sie czolgac potrafi dobre 5-10 cm sie podciagnac na raczkach na jednym suwie do tej pory pelzala... Powoli po troszeczku ale teraz to torpeda
I hit dzisiejszego wieczoru- kupilam jej duuza mate puzzle piankowe i dzis zaczela sie czolgac potrafi dobre 5-10 cm sie podciagnac na raczkach na jednym suwie do tej pory pelzala... Powoli po troszeczku ale teraz to torpeda
zozzolka
U nas pelzania nie zauwazylam tylko zawijanie sie w mate i obracanie na brzuszek to juz z automatu na plecy nie a wydawali sie z miesiac temu ze juz to robi
A mam mamama to nie slyszalam jeszcze bardxiej hej ej i brrrr z bombelkami to najczesviej jedne moje spostrzezenie to takie ze ola zaczyna robic zeczy przypisane do jej okresu o jakis miesiac pozniej tak jak powinna sie urodzic gdzies o tym czytalam ze tak ma byc czyli na mama musze poczekac
Urodzilysmy sie na poczatku kwietnia a powinnysmy na samym koncu
A mam mamama to nie slyszalam jeszcze bardxiej hej ej i brrrr z bombelkami to najczesviej jedne moje spostrzezenie to takie ze ola zaczyna robic zeczy przypisane do jej okresu o jakis miesiac pozniej tak jak powinna sie urodzic gdzies o tym czytalam ze tak ma byc czyli na mama musze poczekac
Urodzilysmy sie na poczatku kwietnia a powinnysmy na samym koncu
Ostatnia edycja:
pscółka i spółka
zozzolka - dokładnie tak, bo mózg niezależnie od tego kiedy urodziło się dziecko i tak robi wszystko wg terminu kiedy on do tego dojrzeje. Szymek ma jakieś 2-3 tygodniowe opóźnienie.
reklama
pscółka i spółka
zozzolka - mi się wydaje, że mój idzie bardziej w mowę, a ruchowo to taki... nie ruchawy
Podziel się: