reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamo, ja już TO potrafię!

reklama
hehe, no u nas czapeczk i ubieranie też jest nielubiane, jak ma zły humor to się podenerwuje, aczkolwiek wydaje mi się że wie że jak coś jest nakładane to wychodzimy i wychodzenie chyba lubi ;-)

A u nas z czapami super. Chyba wie, że jak czapa, to idziemy na spacer :) Bo zdarza się, że cieszy się do tej czapki jak głupi do sera. :D

A z tego, co napisała zozolka, to źle sypia, te niby koszmary, bo zdarzało się, ze ciezko było uspokoic, ale to może ze 3 noce takie byly... zdarza mu sie, że jak na kogos spojrzy, to usta w podkówkę i ryk... a najpiękniej śmieje się do mnie (to o tych relacjach0:-D

anka - zazdroszczę z tą czapką. Szymek śmieje się z różnych dziwnych rzeczy np. odciąganie kataru, kichanie, kaszlenie, puszczanie bąków, sikanie sobie po bodziaku, no i oczywiście po zrobieniu kupki radocha, ale na ubieranie czapki to piszczy:baffled: Ostatnio ma ubaw jak tata robi akuku otwierając i zamykając oczy:-D

Mania jak sie zawstydzi obcych to wtula sie we mnie :-) slodko to wglada
I hit dzisiejszego wieczoru- kupilam jej duuza mate puzzle piankowe i dzis zaczela sie czolgac potrafi dobre 5-10 cm sie podciagnac na raczkach na jednym suwie :-D do tej pory pelzala... Powoli po troszeczku ale teraz to torpeda :-D

U nas pelzania nie zauwazylam tylko zawijanie sie w mate i obracanie na brzuszek to juz z automatu na plecy nie a wydawali sie z miesiac temu ze juz to robi
A mam mamama to nie slyszalam jeszcze bardxiej hej ej i brrrr z bombelkami to najczesviej jedne moje spostrzezenie to takie ze ola zaczyna robic zeczy przypisane do jej okresu o jakis miesiac pozniej tak jak powinna sie urodzic gdzies o tym czytalam ze tak ma byc czyli na mama musze poczekac :D
Urodzilysmy sie na poczatku kwietnia a powinnysmy na samym koncu

Ostatnia edycja:
zozzolka - dokładnie tak, bo mózg niezależnie od tego kiedy urodziło się dziecko i tak robi wszystko wg terminu kiedy on do tego dojrzeje. Szymek ma jakieś 2-3 tygodniowe opóźnienie.

reklama
Do góry