reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, ja już TO potrafię!

reklama
hehe, no u nas czapeczk i ubieranie też jest nielubiane, jak ma zły humor to się podenerwuje, aczkolwiek wydaje mi się że wie że jak coś jest nakładane to wychodzimy i wychodzenie chyba lubi ;-)

A u nas z czapami super. Chyba wie, że jak czapa, to idziemy na spacer :) Bo zdarza się, że cieszy się do tej czapki jak głupi do sera. :D

A z tego, co napisała zozolka, to źle sypia, te niby koszmary, bo zdarzało się, ze ciezko było uspokoic, ale to może ze 3 noce takie byly... zdarza mu sie, że jak na kogos spojrzy, to usta w podkówkę i ryk... a najpiękniej śmieje się do mnie (to o tych relacjach0:-D

anka - zazdroszczę z tą czapką. Szymek śmieje się z różnych dziwnych rzeczy np. odciąganie kataru, kichanie, kaszlenie, puszczanie bąków, sikanie sobie po bodziaku, no i oczywiście po zrobieniu kupki radocha, ale na ubieranie czapki to piszczy:baffled: Ostatnio ma ubaw jak tata robi akuku otwierając i zamykając oczy:-D

Mania jak sie zawstydzi obcych to wtula sie we mnie :-) slodko to wglada
I hit dzisiejszego wieczoru- kupilam jej duuza mate puzzle piankowe i dzis zaczela sie czolgac potrafi dobre 5-10 cm sie podciagnac na raczkach na jednym suwie :-D do tej pory pelzala... Powoli po troszeczku ale teraz to torpeda :-D

U nas pelzania nie zauwazylam tylko zawijanie sie w mate i obracanie na brzuszek to juz z automatu na plecy nie a wydawali sie z miesiac temu ze juz to robi
A mam mamama to nie slyszalam jeszcze bardxiej hej ej i brrrr z bombelkami to najczesviej jedne moje spostrzezenie to takie ze ola zaczyna robic zeczy przypisane do jej okresu o jakis miesiac pozniej tak jak powinna sie urodzic gdzies o tym czytalam ze tak ma byc czyli na mama musze poczekac :D
Urodzilysmy sie na poczatku kwietnia a powinnysmy na samym koncu

Ostatnia edycja:
zozzolka - dokładnie tak, bo mózg niezależnie od tego kiedy urodziło się dziecko i tak robi wszystko wg terminu kiedy on do tego dojrzeje. Szymek ma jakieś 2-3 tygodniowe opóźnienie.

reklama
Do góry