reklama
kaśka k
Fanka BB :)
myślę że każda z nas w swoim czasie odnajdzie się w tej nowej sytuacji, dziewczyny dużo sił życzę he sobie też
i wiem też napewno że jeszcze nigdy w życiu tak szybko i tak chętnie nie wracałam do domu jak teraz kiedy wiem że czeka tam na mnie moje maleństwo
i wiem też napewno że jeszcze nigdy w życiu tak szybko i tak chętnie nie wracałam do domu jak teraz kiedy wiem że czeka tam na mnie moje maleństwo
kate332
lipcowe mamy'05
coś mi zezarło wiadomość
ja tak narzekam ale pewnie będę zadowolona jak do pracy pójde bo to zawsze jakaś odmiana i człowiek ma inne spojrzenie nawet na te codzienne problemy tak troszke się dystansu nabiera wiem bo jak pierwszy raz miałam wyjść do sklepu i dzidzie zostawic to chciałam nogi pogubić tak sie spieszyłam zpowrotem a teraz na spokojnie i stanę z kimś na ulicy i porozmawiam a jutro jade na zakupki niania umówiona rano wyruszamy
ja tak narzekam ale pewnie będę zadowolona jak do pracy pójde bo to zawsze jakaś odmiana i człowiek ma inne spojrzenie nawet na te codzienne problemy tak troszke się dystansu nabiera wiem bo jak pierwszy raz miałam wyjść do sklepu i dzidzie zostawic to chciałam nogi pogubić tak sie spieszyłam zpowrotem a teraz na spokojnie i stanę z kimś na ulicy i porozmawiam a jutro jade na zakupki niania umówiona rano wyruszamy
kaśka k
Fanka BB :)
kate zobaczysz będziesz zadowolona
za każdym razem jest mi ciężko jak wychodzę z domku i zostawiam małą z obcą kobietą ale dzięki temu jestem bardziej zorganizowana i dobrze mi z tym że mogę pobyć z innymi ludźmi i porobić coś innego
nie powiem jednego jestem pewna że na cały etat to bym teraz raczej nie wróciła, a przynajmniej byłoby mi znacznie trudniej
za każdym razem jest mi ciężko jak wychodzę z domku i zostawiam małą z obcą kobietą ale dzięki temu jestem bardziej zorganizowana i dobrze mi z tym że mogę pobyć z innymi ludźmi i porobić coś innego
nie powiem jednego jestem pewna że na cały etat to bym teraz raczej nie wróciła, a przynajmniej byłoby mi znacznie trudniej
DASARIA
lipcowe mamy '05
Ja nie raz mam ochotę rano zostac w domu i nigdzie nie iśc, ale z drugiej strony wiem, że muszę. A raczej muszę i chcę, ponieważ praca też jest ważna w moim życiu i daje mi poczucie niezależności i pewniejszej przyszłości. Poza tym będąc wpracy mam myśli zaprzątnięte różnymi "pracowymi" rzeczami i nie mam czasu myśle o głupotach. Jestem matka pracującą i jest mi z tym dobrze, ale strasznie denerwują mnie teksty ludzi typu "już w pracy????? nie żal ci było takie maleństwo zostawiac???". A co ich to obchodzi, to jest moja sprawa co robię i była to przeze mnie przemyślana decyzja i nie muszę sie nikomu tłumaczyc
reklama