reklama
Habcia Zosia też ma drgawki, czuję to o różnych porach, nie ma powodu do niepokoju. Naszym dzieciom teraz jest bardzo niewygodnie, okropnien mało miejsca.
Tak wogle według USG z 2 grudnia mialam dzisiaj rodzić, bo mała miała ważyć 3800. Ciekawe jak to jest, w piatek mam ostatnie usg, to zobaczymy co mnie przy porodzie czeka.
Tak wogle według USG z 2 grudnia mialam dzisiaj rodzić, bo mała miała ważyć 3800. Ciekawe jak to jest, w piatek mam ostatnie usg, to zobaczymy co mnie przy porodzie czeka.
pbg
mama Zuzanki ;)
tez takie cos czuje ;-) mnie to raczej bawi niz martwi, bo wyobrazam sobie Mala jak probuje sie tam wyprostowac a tu miejsca brak, to sie trzesie ze zlosciDziewczyny mam do Was pytanie. Czujecie czasami takie dziwne drgawki u dziecka? TO napewno nie jest czkawka bo ona trwa długo i moj maly ja ma 2 razy dziennie. A te drgawki trwaja ok. 2 sekundy. Tak jakby sie trząsł ;/
Zaczyna mnie to niepokoić.

pbg
mama Zuzanki ;)
MarzecHabcia Zosia też ma drgawki, czuję to o różnych porach, nie ma powodu do niepokoju. Naszym dzieciom teraz jest bardzo niewygodnie, okropnien mało miejsca.

A teraz trochę z innejc pary głupuie pytanie. Weszłam sobie do wanny to znaczy pod prysznic i jak wyszłam poczułam takie uderzenie jakby w pęcherz i coś mi pociekło, wrażenie jakbym sie posikała, no i jeszcze uczucie że coś mi w w środku siedzi to znaczy wiecie gdzie... w pochwie, nie w macicy. Aż się przestrazyłam że to bezobjawiowuy poród się zaczął i dziecko wychodzi

Pewnie każda ciężarówka tak ma pod koniec ciąży, ale jestem przewrażliwiona na sygnały ciała, że szok. Każdy bólek i większy ból, każdy nietypowy ruch dzidzi a ja już cała w gotowości. Naprawdę boję się że przeoczę, już się doczekać nie mogę, zresztą jak każda z nas.
reklama
Wiem że to musi boleć i trwać kilka godzin, ale w oczekiwaniu na, różne myśli mi przychodzą do głowy. Mam jeszcze tyle badań do zrobienia przed porodem i jeszcze nie spakowałam kosmetyków dla siebie i czekam na dwie koszule do porodu i karmienia z allegro. Klapek też nie spakowałam, a już nie ma miejsca w torbie, mimo że jest wielka. Rożek i kocyk mi tyle miejsca zajęły.