reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
mysia, ardzesh no no, ależ ciekawie się zrobiło :-D
A swoją drogą przypomniałyście mi, że i ja powinnam dostać teraz @. To będzie dopiero 2 po porodzie, więc nastawiam się na nieregularność - to dopiero 30 dzień po poprzedniej.
Jolek życzę udanego paradowania w bamboszach :-D

mary - wiesz... mąż nie musi wiedzieć, że nie bierzesz tabletek ;-):-p:-D i już :))
martussa - przyjedziesz do mnie jutro rano, czy wolisz foto relacje? ;))

Ostatnia edycja:
dzięki dziewuszki

a ja czekam od was na wieści o kolejnych dzidziusiach .Dzisiaj właśnie koleżaNKA MI Powiedziała że spodziewa się w maju o sory ,że tak piszę ale to Nikodem coś mi tu naciskaaaa

Ja nie planowalam ciazy tak szybko lecz gdy zobacze 2 kreski na tescie to nie bede rozpaczac U mnie wciaz brak @ i nie wiem co jest grane Gdy pojde do lekarza i okaze sie,ze jestem w ciazy to pierwszym standardowym pytaniem jakie mi zada bedzie czy jestem szczesliwa z ciazy,bo tutaj z aborcja nie ma problemu i podejrzewam,ze gdybym powiedziala,ze nie,odrazu dostalabym termin usuniecia,ale ja nigdy bym nawet o tym nie pomyslala bo w zyciu nie dalabym skrzywdzic tej malej istotki

reklama
Do góry