reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

właśnie to od tego zapalenia ,bo nie wiem czy czytałaś ja pisałam chyba w poprzednim tyg ,że na boso chodzę po domu i mnie złapało zapalenie . No i to są skutki.Nie mówiłam gin że mnie parzą skarpety ,ale ona sama mi powiedziała ,że teraz muszę uważać na stopy bo łatwo o takie coś .No ale mi by musiał chyba ktoś przybić albo przykleić skarpety do stóp .Poświęciłam się już i kupiłam takie ocieplane bambosze i próbuję nosić ufff ale ciężko .Jak ja nie cierpię zimna

reklama
jolek, najważniejsze, że już lepiej.

agi, pisałas wcześniej o tym, że nie mieszkacie razem, ale widzę, że nie tylko o kwestię materialną tu chodzi. Jeśli wam zależy na sobie, to powalczcie trochę o związek. Miłosz powinien mieć was oboje !!!

moje libido wróciło do normy jak przestałam karmić piersią. Poza tym znów czuję, że piersi to nie tylko służą do karmienia dzieci:-)

Dziewczyny ratunku!!!Napisalam wam ostatnio,ze zapomnialam o jednej tabletce w pierwszym tygodniu po przerwie,lecz kontynulowalam branie tabletek i tak ostatnia wzielam w niedziele wiec wczoraj,ewentualnie dzisiaj powinien przyjsc @ z odstawienia,ale nie mam nawet objawow,wrecz czuje sie rewelacyjnie Zrobilam juz dwa testy ciazowe i wyszly negatywnie Nie wiem co mam myslec,czy ktoras z was spotkala sie czyms takim?Jesli @ nie przyjdzie pojde w piatek do lekarza

Ostatnia edycja:
no Mysia - ciekawe :)))
Ostatnio się zastanawiałam, która lutowa mamusia będzie znowu w ciąży :))

Ja właśnie przymierzam się, do zrobienia testu. Z Milą w ciąży nie miałam innych objawów niż brak okresu. Hmm na pytanie kiedy miałam ostatni okres mogę odpowiedzieć, że 80 tygodni temu :) Ciekawe na kiedy wyliczyliby mi termin z ostatniej miesiączki ;-):-D:rofl2:
A ostatnio przytyłam 2 kilo :szok: ( z Milą też od razu zaczęłam przybierać na wadze) a poza tym wiecznie jestem śpiąca i zmęczona. Nie wiem czy to przez te pobudki Mili w nocy, czy coś się zbliża.

hmm, ja też się zastanawiałam kiedy pojawi się tu jakiś nowy dzieciaczek:-)
a więc ardzesh Mysia czekam z niecierpliwością na wieści:-p:-p;-)

ale wiesz... mnie się tak nie spieszy. Ja mogę poczekać u siebie z takimi wieściami jeszcze ze dwa lata :)) Ale jak się przydarzy, to nie będzie katastrofy. Gorzej bym zniosła takie wieści jak Mila była młodsza. Jak jeszcze były kolki itp.

na pewno byłoby trudniej, bo jedno maleńkie i jeszcze potrzebuje dużo uwagi, noszenia na rączkach i z brzuszkiem a potem z maleństwem nie za ciekawie by było:sorry:

heheheh :-D. Ardzesh , Mysia to trzymać kciuki za czy przeciw? ;-)

A może to wina przesilenia jesiennego? Ja tez ostatnio zmęczona chodzę , rozdrażniona, śpiąca...

reklama
Do góry