reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama po godzinach czyli coś na leniwe zimowe wieczory

Właśnie King mi się przejadł...przeczytałam masę jego książek, ale po takiej ilości stał się już dla mnie nudny... spróbuję coś z tego co polecacie. Dzięki

reklama
a czytalyscie Kinga Mroczna Wieze? Jesli nie to bardzo polecam. Cos zupelnie w innym stylu niz reszta ksiazek Kinga. To 7czesciowa saga, troche ws tylu Wladcy Pierscieni.

Dla wielbicieli sensacji/kryminalow polecam Cobena. Dobre na odstresowanie, szybko sie czyta i wciaga. Ja to czytalam na plazy:)

Ja też namiętnie czytuję Kinga, ale kiedyś dostałam książki Kena Folletta "Filary Ziemi" i "Świat bez końca" - obyczajowo/historyczne, i choć to zupełnie inna bajka od tego, co preferuję to... chyba mało która książka tak mnie wciągnęła jak ten Follett! Polecam dla lubiących gruuube powieści!

no u mnie trudno byłoby pod prysznicem ;):-D a jak juz mam chwike w kibelku to czytam jakies analizy seo i inne firmowe papiery :rofl2:

reklama
a ja również jak trasia polecam Cobena, lekkie łatwe i całkiem przyjemne! Kinga jakoś nie lubię :/ i już kiedyś wspominałam, jeśli ktoś lubi zakręcone książki to polecam Carrolla :) albo 'bajeczkę' o krotku Waltera Moersa 'Kot alchemika'

Do góry