reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama po godzinach czyli coś na leniwe zimowe wieczory

reklama
Forever, powiem Ci, że zaczynam się już o dwubiegunówkę podejrzewać, bo oprócz warsztatów w Zg postanowiłam jeszcze zrobić tu ( cała organizacja też w to wchodzi, napisanie programu, zdobycie sali, wszystko) a szafing praktycznie już na ost. guzik dopięty- jeszcze tylko kilka drobnych spraw załatwić:-D Ale fajowo tak działać:-) Jutro muszę plakaciki do eko sklepu i szkoły rodzenia zanieść;-)

Coś w tym jest, jak byłam w Twoim wieku :rofl2: to nosiło mnie podobnie albo i jeszcze bardziej. Chętnie bym się wybrała na coś takiego, napewno w Wawie są ale tak samemu, do obcych ludzi...:eek: Ja wogóle nie lubię tłumów. :no:

Forever, zapraszam- kawalerkowe skromne progi, ale przenocujemy:tak: Pokój dość duży, materac wygodny, Miesio z nami w łóżku a Krysi swoje odstąpi. Tyś mobilna- wsiadaj i przyjeżdżaj:-) NIe wiem jak to wypali, ale myślimy jeszcze aby na szafingu był kącik zabaw dla dzieci i porady psychologa, no zobaczymy co tam jeszcze wymyślimy:-)

Aestima tak narzekasz na Bdg a tam tyle fajnych rzeczy się dzieje :) u mnie nic... jedyną atrakcją w Lublinie dla takich maluszków jest basen dla niemowlaków... odkopałam gdzieś informację że w filharmonii były takie występy (czy jak to nazwać) dla dzieci jak u Was ale na jednym cyklu spotkań zakończyli i od ponad roku nic się nie dzieje, o żadnych warsztatach też nie słyszałam... bida ogółem a u Was tak fajnie... nie chcesz może przeprowadzić się za na wschód? :-)

Dzieki kochane:)
Madziolka, ależ tu tez nic i właśnie dlatego postanowiłyśmy z moją koleżanką Natalią same coś zorganizować zamiast siedzieć w domu i narzekać ( co dotychczas było moją mocną stroną:-D)

ja niestety nie jestem typem organizatora, nie mam wiedzy ani umiejętności w tych kwestiach a i czasu brak więc pozostaje mi narzekanie :-p;-)

reklama
Do góry