reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama po godzinach czyli coś na leniwe zimowe wieczory

Mój K. lubi "Dziennik Bridget Jones", uwielbia "Love actually", podobał mu się "Listy do M."... ;-)
Więc raczej obejrzy ze mną do końca każdy film ;-)

reklama
hehe, mój A. jest dużo bardziej wymagający ode mnie...i w zasadzie ja na nim polegam w kwestii repertuaru wieczornego i kinowego

:rofl2: Mój K. nie lubi Seagala :-D Ale lubi wszystkie części"Obcego" - niedawno mieliśmy maraton ;-) Fajnie się składa, że oboje lubimy klimaty średniowieczne, rycerze, smoki, wikingowie! :-D Zakochaliśmy się w "Grze o tron" - teraz K. czyta książkę, którą dałam mu na urodziny - potem ja się za nią biorę ;-)

Buuu, ale Wam fajnie ogöadac razem filmy. Z moim od pazdziernika spedzilam tylko wieczor wigilijny. Razem ogladalismy przerozne filmy, ale w sumie tylko po wlosku, po polsku uwielbia Ranczo - nie rozumie nic a i tak sie smieje. Zaraz bede ogladac boks (Kliczko - Chisora) i tak mi smutno bo zawsze ogladalismy razem :-(, a teraz ta praca.

reklama
dziewczyny zamawiałyście już ten filc? od którego sprzedawcy warto? ktoś ma sprawdzonego? bo teraz (PRZEZ WAS!) to i ja muszę spróbować :)

Do góry