reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Evka W tej trylogii Millenium, książki jakie mają tytuły bo ja chce sobie z allegro zamówić
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Zapisujesz się i zgłosisz swoją pracę na konkurs ?Odnośnie tematu wątku - do poczytania na wieczory [i nie tylko] ;-)
gang synowych
forever_young
Niemłoda mama Młodej
pomyśl, że inni mogą mieć... gorzej...
Dubeltówka pierwsza część to "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet", druga: "dziewczyna, która igrała z ogniem" i trzecia: "Zamek z piasku, który runął". Niby historie w każdej części są inne, ale jednak istnieją powiązania i najlepiej czytać w kolejności j.w.
Dziewczyny, a może któraś polecić jakąś fajną książkę? Ale nic z fantastyki ani babskich romansideł
Dziewczyny, a może któraś polecić jakąś fajną książkę? Ale nic z fantastyki ani babskich romansideł
Ostatnia edycja:
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Forever mój gust to sensacja kryminał i thriller mogę bardzo polecić Cody McFadyen "Cień", "Maska śmierci" oraz Tess Geritssen jej pozycje są rewelacyjne więc czego nie chwyciłam do mi się podobało
reklama
Jeśli fantastyka nie, to King i Koontz odpadają.
Polecam serię Alex Kavy - sensacja - główną bohaterką jest psycholog z FBI - ja wsiąkłam.
Poza tym Michael Palmer i jego medyczne thrillery.
James Grady "Wściekłe psy".
Mary Higgins Clark - jej książki są nazywane sensacją dla kobiet. Ale je lubię, zwłaszcza "Krzyk pośród nocy" - pierwsza książka tej autorki, jaką przeczytałam.
Polecam serię Alex Kavy - sensacja - główną bohaterką jest psycholog z FBI - ja wsiąkłam.
Poza tym Michael Palmer i jego medyczne thrillery.
James Grady "Wściekłe psy".
Mary Higgins Clark - jej książki są nazywane sensacją dla kobiet. Ale je lubię, zwłaszcza "Krzyk pośród nocy" - pierwsza książka tej autorki, jaką przeczytałam.
Podziel się: