reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja też tylko gazety. Potrafię być na tyle bezstresową matką, że Młoda w leżaczek przy wannie, zabawki a ja w wannie i coś przeglądam - nie trwa to 5 min. Dzięcię mi się już przywyczaiło, ale ja po prostu uwielbiam wyciągać się w wodzie i za Boga nie odmówię sobie tej przyjemności.Ironia ja zawsze czytam w wannie Potrafie tam ponad godzine siedziec!
forever o jak ja bym chciała, moje dziecię 5 min w leżaczku nie wysiedzi, w ogóle, to chyba muszę go sprzedać, bo stoi już bezużyteczny zupełnie.
Ja też w wannie lubię się wylegiwać, ale robię to tylko jak A. jest w domu, nie zniosłabym nagłego wyrwania z ciepełka A w wannie czytam głównie gazety, poza tym niestety ostatnio nie czytam, bo brak mi czasu, wieczorem jak mucha padam
Ja też w wannie lubię się wylegiwać, ale robię to tylko jak A. jest w domu, nie zniosłabym nagłego wyrwania z ciepełka A w wannie czytam głównie gazety, poza tym niestety ostatnio nie czytam, bo brak mi czasu, wieczorem jak mucha padam
Nie polecal Wam jeszcze jednego mojego ulubionego serialu- Six feet under,chyba nawet lecial kiedys jakis sezon w polskiej telewizji.Serial sprzed kilku lat ale dla mnie super!Na kilku odcinkach doslownie jak bobr ryczalam.
I Friendsow polecam,ale to juz klasyka
I Friendsow polecam,ale to juz klasyka
gra, gra:-) ale ja dextera nie oglądam, bo nie mogę patrzeć na taki hardcore, A. się ze mnie śmieje, że tylko filmy dozwolone od 12 lat mogę oglądać, bo już od 16 są czasem nie dla mnie. W sumie to mogę się z tym zgodzić
dobre, ja mam podobnie ale dextera ogladalam z zapartym tchemgra, gra:-) ale ja dextera nie oglądam, bo nie mogę patrzeć na taki hardcore, A. się ze mnie śmieje, że tylko filmy dozwolone od 12 lat mogę oglądać, bo już od 16 są czasem nie dla mnie. W sumie to mogę się z tym zgodzić
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Wysiedzi, ale tylko w łazience - tygodnie pracy i uświadomienia Młodej, że też mam prawo do jakiś przyjemności - no ale oczywiście nie obywało się bez wycia, prężenia i kwaśnych min. Teraz to i kimnąć potrafi tamże jak woda leci...forever o jak ja bym chciała, moje dziecię 5 min w leżaczku nie wysiedzi
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Podziel się: