reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

Dzięki za wskazówkę...we wtorek będę u gina to mu powiem. Może potrzeba jakiejś medycznej interwencji? rzeczywiście mnie to męczy, bo napady mam także w ciągu dnia.

reklama
Witam:-)
Dzisiaj miałam usg połówkowe+ bad.prenatalne. Wszystko wyszło bardzo dobrze.
Poza tym pan doktor stwierdził, ze nasza Dzidzia to CHŁOPCZYK :-D:laugh2::happy:

pozdrawiam wszystkie mamusie:happy::happy:

Witam:-)
Dzisiaj miałam usg połówkowe+ bad.prenatalne. Wszystko wyszło bardzo dobrze.
Poza tym pan doktor stwierdził, ze nasza Dzidzia to CHŁOPCZYK :-D:laugh2::happy:

pozdrawiam wszystkie mamusie:happy::happy:

Wspaniałe uczucie jak już się Wie... niby nic nie zmienia bo najwarzniejsze że maluch zdrowy... ale ja do dzisiaj jestem pod wrazeniem...
Cuż chłopcy w przewadze w listopadzie;-)

VONKA - serdeczne gratulacje.....

Fajnie ze juz tyle z Was zna plec maluszkow....ja usg bede miala dopiero za jakis niecaly miesiac....:confused:

reklama
vonka gratuluje:-) u nas ma byc dziewczynka, ale lekarz powiedzial ze to jeszcze nic pewnego, poczekam jeszcze troche i pojde prywatnie, podobno do najlepszego lekarza tam u mnie, jedna ciezarna to 2 godziny w gabinecie trzymal, i jest bardzo dokladny

Do góry