reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

hello,
Wczoraj byłam u lekarz i wszystko jest ok. Przytyłam 1,5 kilo( teraz ważę 48,5:-)) Według USG to 18 tydzień ale jeszcze za wczaśnie, żeby rozpoznać płeć. Mnie się jednak wydaje, że będzie chłopczyk...Zobaczymy 16 lipca na genetycznym:tak:Serduszko biło, maleństwo się ruszało - coś wspaniałego:tak:

reklama
Dziewczyny gratuluję wiedzy o płci waszych dzieciątek, jak na razie przeważają chłopcy 3:2:-)
Ja mam wizytę 30 czerwca i może wreszcie zobaczymy co tam mieszka w brzuszku:-), mój mąż strasznie chce córeczkę, cały czas mi każe obiecywać, że będzie Zuzia:-D, ale najważniejsze, jednak żeby było zdrowe :tak:
Pozdrawiam.

Ja zaraz wychodzę do lekarza.Trochę się boję, bo od paru dni twardnieje mi brzuch:baffled:Trzymajcie kciuki proszę.

ANTILKO - trzymam mocno kciuki....daj znac po wizycie co i jak....

A mnie od jakiegos tygodnia tez twardnieje macica......kilka razy na dzien czuje bolesny skurcz - zaczelam brac nospe...:-(

witam. gratuluje wszystkim poznania płci dzidzi ja jeszcze nieznam, do lekarza ide 24 czerwca a jeszcze musze zrobic morfologie i badanie moczu, juz pomału stresik narasta. chciałabym wiedziec kto tak kopie mnie od srodka. Połówkowe mam dopiero na poczatku lipca tak sie złożyło niestety szkoda że tak póżno.Strasznie jestem ciekawa.

Lunia83 piszesz ze 18 tydzien to za wcześnie żeby poznac płeć...
Dziwne , bo u mnie wlasnie 18 tydzień sie zaczął a widziałam juz na USG ze to chłopczyk ...

Lunia83 piszesz ze 18 tydzien to za wcześnie żeby poznac płeć...
Dziwne , bo u mnie wlasnie 18 tydzień sie zaczął a widziałam juz na USG ze to chłopczyk ...
Powiem szczerze, że tez wydawało mi się, że juz będę wiedziała kto tam tak szaleje a tu taka niespodzianka...Może lekarz ma za słaby sprzęt ( ale z drugiej strony wydaje sie całkiem nowy...). Już sama niewiem co myśleć.

reklama
Do góry