reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

Cześć dziewczyny! ja tez mam wizyte dzisiaj o 17 i mam nadzieje ze wszystko jest ok z dzidzią a takze mam nadzieje ze dowiem sie co bede miec, bo powinno już widac chyba. Znowu nerwy niewiem co mam juz robic a do 17 jeszcze daleko_Oleńko powodzenia na wizycie dzisiejszej mam nadzieje ze obie sie dowiemy:-)!

reklama
anetko: nic sie nie przejmuj, ja tez jeszcze nie wiem co nose w brzuszku. kolejne usg dopiero 21 lipca, wiec tez sobie poczekam :-( chyba ze wybiore sie prywatnie wczesniej bo musze ze zwolnieniem kombinowac niestety.

a co do samnopoczucia, to nie za dobrze. od wczoraj brzuch mi sie spina i robi sie twardy a przy tym jest obolaly, maluszek kopie wiec o niego/nia jestem spokojniejsza, ale troche sie martwie, mimo wszystko

już jestem po wizycie. Z dzidzią weszystko ok wielkością odpowiada tygodnia ciaży serducho bije podczas usg wierciła się mocno ale udało się zobaczyc płeć to-
Dziewczynka! Stasznie się z tego ciesze bo marzyła mi sie córeczka. Na anemie przepisał mi żelazo dla kobiet w ciąży z wagą moją kiepskawo 1kg w góre.Oleńko trzymam kciuki żeby dzidzia pokazała co ma pomiedzy nóżkami. Pozdrawiam.

Dziewczyny, gratuluje dziewczynek i chłopców.
Ja niestety dopiero 5 lipca będę miała szanse poznac płec maleństwa :-( Postanowiłam sobie, że nie pójdę wcześniej do lekarza bo chciałabym byśmy równocześnie z Tatuśkiem usłyszeli o siusiaku bądź jego braku :-)

pozdrawiam serdecznie,
Clue

No to i ja się dołączę do grona tych, co znają płeć maleństwa. Dzisiaj byłam na USG i wyszło, że to...dziewczynka:-) Bardzo się cieszymy oboje z mężem. Miałam przeczucie, że to będzie dziewczynka i sprawdziło się:-)

reklama
Cześć dziewczyny!
Gratuliuję Wam serdecznie maluszków, wreszcie będzie można mówic do brzuszka po imieniu :-)
Ja też dzisiaj byłam u mego gina. Maluszek waży już 500 gram. Serduszko bije. wszystko bardzo dobrze:-):-):-)/ Noi i już na 100% wiadomo że będzie CHŁOPCZYK:-).

Magdaleno nic się nie martw, ja kilka dni temu miłam dokładnie tak samo, też mnie bolało całkiem mocno i miałam wrażenie że brzuszek się spina. Spanikowała i zadzwoniłam do lekarza, powiedzial że spokojnie brac magnez a w razie potrzeby no-spe. Tak zrobiłam. a fdzisiaj że okazało że wszysko w najlepszym porządku. A te bóle były spowodowane rozciąganiem brzuszka :tak:

Do góry