Cześć dziewczyny! ja tez mam wizyte dzisiaj o 17 i mam nadzieje ze wszystko jest ok z dzidzią a takze mam nadzieje ze dowiem sie co bede miec, bo powinno już widac chyba. Znowu nerwy niewiem co mam juz robic a do 17 jeszcze dalek
leńko powodzenia na wizycie dzisiejszej mam nadzieje ze obie sie dowiemy:-)!
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
anetko: nic sie nie przejmuj, ja tez jeszcze nie wiem co nose w brzuszku. kolejne usg dopiero 21 lipca, wiec tez sobie poczekam :-( chyba ze wybiore sie prywatnie wczesniej bo musze ze zwolnieniem kombinowac niestety.
a co do samnopoczucia, to nie za dobrze. od wczoraj brzuch mi sie spina i robi sie twardy a przy tym jest obolaly, maluszek kopie wiec o niego/nia jestem spokojniejsza, ale troche sie martwie, mimo wszystko
a co do samnopoczucia, to nie za dobrze. od wczoraj brzuch mi sie spina i robi sie twardy a przy tym jest obolaly, maluszek kopie wiec o niego/nia jestem spokojniejsza, ale troche sie martwie, mimo wszystko
Alex.
Wdrożona(y)
izka trzymam kciuki. już pewnie jestes po wizycie, ja mam o 20![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
już jestem po wizycie. Z dzidzią weszystko ok wielkością odpowiada tygodnia ciaży serducho bije podczas usg wierciła się mocno ale udało się zobaczyc płeć to-
Dziewczynka! Stasznie się z tego ciesze bo marzyła mi sie córeczka. Na anemie przepisał mi żelazo dla kobiet w ciąży z wagą moją kiepskawo 1kg w góre.Oleńko trzymam kciuki żeby dzidzia pokazała co ma pomiedzy nóżkami. Pozdrawiam.
Dziewczynka! Stasznie się z tego ciesze bo marzyła mi sie córeczka. Na anemie przepisał mi żelazo dla kobiet w ciąży z wagą moją kiepskawo 1kg w góre.Oleńko trzymam kciuki żeby dzidzia pokazała co ma pomiedzy nóżkami. Pozdrawiam.
Dziewczyny, gratuluje dziewczynek i chłopców.
Ja niestety dopiero 5 lipca będę miała szanse poznac płec maleństwa :-( Postanowiłam sobie, że nie pójdę wcześniej do lekarza bo chciałabym byśmy równocześnie z Tatuśkiem usłyszeli o siusiaku bądź jego braku :-)
pozdrawiam serdecznie,
Clue
Ja niestety dopiero 5 lipca będę miała szanse poznac płec maleństwa :-( Postanowiłam sobie, że nie pójdę wcześniej do lekarza bo chciałabym byśmy równocześnie z Tatuśkiem usłyszeli o siusiaku bądź jego braku :-)
pozdrawiam serdecznie,
Clue
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Izka GRATULACJE !!! JA mam nadzieje jutro się dowiem. Trzymajcie kciuki !!!!:-)
reklama
Kiriam
Zadomowiona(y)
Cześć dziewczyny!
Gratuliuję Wam serdecznie maluszków, wreszcie będzie można mówic do brzuszka po imieniu :-)
Ja też dzisiaj byłam u mego gina. Maluszek waży już 500 gram. Serduszko bije. wszystko bardzo dobrze:-):-):-)/ Noi i już na 100% wiadomo że będzie CHŁOPCZYK:-).
Magdaleno nic się nie martw, ja kilka dni temu miłam dokładnie tak samo, też mnie bolało całkiem mocno i miałam wrażenie że brzuszek się spina. Spanikowała i zadzwoniłam do lekarza, powiedzial że spokojnie brac magnez a w razie potrzeby no-spe. Tak zrobiłam. a fdzisiaj że okazało że wszysko w najlepszym porządku. A te bóle były spowodowane rozciąganiem brzuszka![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Gratuliuję Wam serdecznie maluszków, wreszcie będzie można mówic do brzuszka po imieniu :-)
Ja też dzisiaj byłam u mego gina. Maluszek waży już 500 gram. Serduszko bije. wszystko bardzo dobrze:-):-):-)/ Noi i już na 100% wiadomo że będzie CHŁOPCZYK:-).
Magdaleno nic się nie martw, ja kilka dni temu miłam dokładnie tak samo, też mnie bolało całkiem mocno i miałam wrażenie że brzuszek się spina. Spanikowała i zadzwoniłam do lekarza, powiedzial że spokojnie brac magnez a w razie potrzeby no-spe. Tak zrobiłam. a fdzisiaj że okazało że wszysko w najlepszym porządku. A te bóle były spowodowane rozciąganiem brzuszka
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)