reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

Dzieki ANTILKA ;-)
AGATHE - ja sie nie przejmuje tym cisnieniem.....tylko raczej tymi tabletkami.....to nie jest cisnienie ktore nalezy zbijac....farmaceutka sie przerazila jak dowiedziala sie ze przy takim mam brac ten lek :confused:
A takie niskie jak Ty tez zawsze mialam :tak:I z kawa mam identycznie - musze bo inaczej czacha peka....na sen nic nie szkodzi :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny. Idę na wizytę do gina 1 lipca i mam wielką nadzieję, ze tym razem dowiem się co to za istotka mam w brzusiu. Strasznie chciałabym dziewczynki, ale mój mąż jest innego zdania, a co się okaże, zobaczymy. Byle tylko zdrowe było. Z moim maleństwem na szczęście jest wszystko dobrze, widać jest silne za mamusią i tak łatwo się nie poddaje. W ostatnim czasie 2 razy byliśmy bliscy śmierci, ja się śmieje, że maleństwu inkubatorek nawala. Miałam problemy z oddychaniem. Początki ciąży naprawdę były dla nas ciężkie, ale muszę się pochwalić, że od jakichś 3 tygodni czuję się lepiej i liczę na to, że to się utrzyma. Życzę wszystkim zdrówka i pozdrawiam.

wydaje mi sie ze przy takim niskim cisnieniu trzeba sie nauczyc zyc z tym. Da sie bo moja mama ma tak samo,,,, ale fakt ze zawsze moniaki mam w kieszeni na szybko kawe w razie czego, szczegolnie przy deszczowej pogodzie:tak: ale ja lubie kawe wiec mi to az tak bardzo nie przeszkadza:-)

Ja bez kawy tez sie nie ruszam, wiem ze teraz za bardzo nie jest wskazane, ograniczylam sporo jej picie, ale jak w szpitalu bylam, to bez kawy cisnienie mialam 90/60, a samopoczucie do bani

ja z przyjemnością zasilam szeregi dziewczynek - wczoraj Lilka zaprzeczyła genetyce i przosądom ( u mojego M od pokoleń rodzą sie wyłącznie faceci! tzn ślubny ma samych braci i kuzynów, podobnie jak ojciec i dziadek, pokolenie Lilki to tez chłopaki!)...będziemy mieli córeczke!!!!!!!!!!!!!:-)

ja z przyjemnością zasilam szeregi dziewczynek - wczoraj Lilka zaprzeczyła genetyce i przosądom ( u mojego M od pokoleń rodzą sie wyłącznie faceci! tzn ślubny ma samych braci i kuzynów, podobnie jak ojciec i dziadek, pokolenie Lilki to tez chłopaki!)...będziemy mieli córeczke!!!!!!!!!!!!!:-)
no to mała podbije serca rodziny jak nic:-D

reklama
Mam pytanie, co z wydzieliną z pochwy?? Czy to normalne?? Bo ja mimo tych dwóch kuracji nadal mam jakąś wydzielinę. Jest biaława... Nic mnie nie swędzi, nic nie piecze, sama nie wiem. Poradźcie coś. :(

Do góry