reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

aga111 GRATULACJE CHŁOPAKA:tak:
Ja dopiero będę wiedziała za 3 tygodnie jak zechce pokazac :-) No oczywiście o ile wcześniej nie polece gdzieś na usg.
a co do tokso to ja tez miałam dwa ujemne. Nie wiem czy to dziwne ale najważniejsze, że lekarz powiedział, że są ok.

pozdrawiam serdecznie,
Clue

Ostatnia edycja:
reklama
A ja sie dowiem w swoje urodzinki w 20tygodniu na drugim badaniu prentalanym :):) ale juz wiem, ze na 80% to chlopczyk - tak wykazalo pierwsze badanie prenatalne - i jestem z tego bardzooo zadowolona :)

A co do badan.. to ja dzis bylam na toksoplazmozie, badaniu bialka (ilosciowo), ustaleniu grupy krwi i wymazie z zyly.. zaplacilam 120zloty.. jutro wyniki.. w zyciu tak szczegolowo sie nie badalam jak przez ostatni czas, ale wiadomo, ze najwazniejsza jest pewnosc, ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku :)

buzka Mamuski :)

AGA - serdeczne gratulacje - wiec bedzie synuś :-):-):-)
Ja tez mam wyniki toxo 2 x ujemne - i nikt sie nie dziwil ;-)

AGATHE - czekamy dzis na relacje z Twojej wizyty :tak:

Aga gratuluję synusia :-)

Moje ostatni badanka krwi wskazują na małą anemie, ale to prawie norma w ciąży;-)
Martwię się bardziej tym że mam erytrocyty (krew) w moczu:baffled: Mam nadzieję że to nie problem z nerkami. Zobaczymy co powie ginek. Jednak najbardziej ciekawa jestem płci, choć nie zależy nam konkretnie. Po prostu ciekawość :-p:-)

no to juz wszystko jasne.....na 100% jest synek:-) nie ma watpliwosci bo nawet ja widzialam:-D

wszystko w porzadku, tyle ze dzidzius sie tak ruszal ze nie mogla zbadac dokladnie serca, tzn. mowi ze wszystko wyglada w jak najlepszym porzadku, ale byl tak aktywny ze nie dal sobie pulsu zmierzyc;-), ale ostatnio byl 150 uderzen na minute. Dlatego kazala mi przyjsc raz jeszcze na poczatku lipca, bo ma nadzieje ze troche urosnie i nie bedzie mial az tyle miejsca na brykanie i bedzie latwiej. Ale wszystkie wyniki swiadcza na 20 tydzien a nie na 19 wiec termin mi sie przesunal o tydzien wczesniej na 30.10,,, ale zostane tak czy tak u was, bo pewnie i tak urodze po terminie:tak:

No dziewczyny chlopaki jak narazie gora:-D

reklama
agathe82 gratulacje :-) Jeszcze kilka takich nowinek to nie wytrzymam do lipca i polece zobaczyc co u mnie tak tancuje w brzuszku :-)

pozdrawiam serdecznie
Clue

Do góry