reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

Dzięki Dziewczynki:-)
Niestety pani doktor dzisiaj nie było, wizyta dopiero w poniedziałek. Słyszałam za to serduszko dzidziusia:-)

reklama
No i nie udało się wrócić do pracy:-(Macica mi twardnieje i muszę dużo odpoczywać:baffled:Mam zrobić kilka badań w tym poziom magnezu. No nic zobaczymy, co dalej na razie mam dwa tygodnie zwolnienia.

witam serdecznie przyszłe mamy :-)
miło jest poczytać wasze posty dodają otuchy i że w takich chwilach nie jest się samą.
Jestem nową na tym forum .Dzisiaj idę do ginekologa (miałam 3 poronienia ) teraz jestem w 4 ciąży - 4 tydzień ,a latek mam sporo trzy dyszki :( biorę duphaston, acard i folic zobaczymy co powie dzisiaj mój lekarz ...

witam wszystkich! Wczoraj byłam u lekarza jak zwykle sie denerwowałam dlatego że niepokoło mnie to ze moja waga stoi w miejscu, ale okazało sie że mój maluszek rozwija się prawidłowo lekarka próbowała go zmierzyc ale jest juz za duże wiec zmierzyła mu nóżke i wszystko ok ma wielkosc dziecka odpowiadajacą 16 tugodni i 5dni wię rozwija sie prawidłowo. To że narazie nie przybieram na wadze to dlatego że maleństwo korzysta z zapasów moich a troche ich miałam. Płci narazie niedało sie podejrzeć po spało na pleckach i nicnie było widać narazie sie uspokoiłam do następnej wizyty. Musze zrobic moefologie i badanie moczu . pozdrawiam.

No i ja po kolejnej wizycie u gina. Dzidzia ok. Serducho bije. :)))

Krew słaba, kolejne tabletki do zażywania. Co zrobić. Nadal L4, bo łożysko nisko. Trzeba się oszczędzać i tyle.

Pozdrawiam!!!

hej

dzisiaj ja bylam na kontroli. 18 tydzien, serduszko ladnie bije okolo 150 uderzen na minute. Poza niskim cisnieniem nic nie wychodzi poza norme. Tzn. u mnie niskie cisnienie to norma:-) dzisiaj mialam 80/50;-)

waga dalej stoi jak stala, ale do przyrostu wagi az tak bardzo nie czekam, wiec jest ok.

W czwartek 12 mam usg - moze uda sie podejrzec plec:happy:

miejmy nadzieje bo chce pomalowac pokoj dziecinny na jakis fajny kolorek i warto by bylo wiedziec czy corka bedzie miala brata czy siostre;-)

reklama
witajcie :-)!
Jestem po wizycie. Nie mogę w to uwierzyć ale znam płeć!!:-D. CHŁOPAK.:szok::tak:.
Wszyscy łącznie z M obstawiali dziewczynkę. Ale bedą zdziwieni;-). zdążyłam powiedzieć tylko M i WAM.
Poza tym wszystko ok. Rozwija się prawidłowo. Z USG wyszły 4 terminy , 2 na 20 tydz. i 2 na 19 tydz.
Martwi mnie tylko to że dalej muszę brać zastrzyki. Dla dziecka wszystko. Oby tylko było zdrowe.
A wyniki tokso mam 2 razy ujemne. Gin się zdziwiła.
podobno to bardzo rzadkie. Ktos z Was takie miał?
Pozdrawiam i życzę wszystkim poznania płci. pojecia nie miałam, że to takie przeżycie:-).

Do góry