reklama
CLUE - ja to mam robione rutynowo...tylko ze ja prywatnie...wiem ze niektorych badan ktore mi robiono NFZ nie refunduje...wiec nie mam pojecia jak jest z tym.....Ale mysle ze lepiej to zrobic....
A czy moglo byc zrobione z tym tez nie wiem niestety.........choc i do tego i do tego robi sie po prostu wymaz..., wiec wydawaloby sie ze czemu nie....
A czy moglo byc zrobione z tym tez nie wiem niestety.........choc i do tego i do tego robi sie po prostu wymaz..., wiec wydawaloby sie ze czemu nie....
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
No właśnie, a propos tych streptoccoców i innych paskudztw... Ostatnio miałam robiony posiew z pochwy i wyszła tylko jakaś flora saprofityczna, lekarz nic nie powiedział, ale wg mnie wyniki dobre. Jednak teraz jak pójdę to znów o to zapytam, bo swego czasu jak 2 razy w roku nie miałam czegoś takiego to był cud. Wolę nie ryzykować...
aneta23 ja chodzę prywatnie a raczej z abonamentu z firmy wiec wydawałoby się, że łaski nie robią - a tu jednak zaczyna się gorzej niż w państwowo robic - za dużo pacjentów, za mała kadra.
No i ja z tym moim lekarzem mam jakieś kiepskie doświadczenia - muszę się w poniedziałek upomniec o kolejne badanie
Anetko, bardzo dziękuję za odpowiedzi - jesteś nieoceniona :-)
Hanus78 pytaj się swojego lekarza o wszystko, ja się wypytuję o wszystko a i tak później się w brodę pluję, że zapomniałam się o coś tam zapytac.
pozdrawiam
Clue
No i ja z tym moim lekarzem mam jakieś kiepskie doświadczenia - muszę się w poniedziałek upomniec o kolejne badanie
Anetko, bardzo dziękuję za odpowiedzi - jesteś nieoceniona :-)
Hanus78 pytaj się swojego lekarza o wszystko, ja się wypytuję o wszystko a i tak później się w brodę pluję, że zapomniałam się o coś tam zapytac.
pozdrawiam
Clue
Nie ma sprawy CLUE....upomnij sie koniecznie, w koncu jak sie nalezy, zaklad pracy placi - to łaski nie robi.....Z tego co kojarze Ty do Limu chodzisz? Ja do Lux-Medu...i tam na szczescie sypia badaniami jak z rekawa ;-)(poprzednia ciaze tez u nich prowadzilam, ale w W-wie i bylo tak samo pod wzgledem badan).........aczkolwiek, czesto sama wyprzedzam ginke i sie o jakies badania dopytuje, bo czasem zachowuje sie jakby miala zacmienie, szczegolnie jak duzo pacjentek
A z tymi pytaniami tez tak mam dziewczyny - chyba powinnam na kartce spisywac, bo zawsze o czyms zapomne ;-)
A z tymi pytaniami tez tak mam dziewczyny - chyba powinnam na kartce spisywac, bo zawsze o czyms zapomne ;-)
Agnieszka1986
Fanka BB :)
ok, a ja mam takie pytanie, nie wiem sama gdzie je powinnam umieścić... chodzi o przygotowanie do porodu a dokładnie.. czy muszę przed wyjazdem do szpitala ogolić "to" miejsce???? Hmm...
buzi@k
Fan(ka)
ok, a ja mam takie pytanie, nie wiem sama gdzie je powinnam umieścić... chodzi o przygotowanie do porodu a dokładnie.. czy muszę przed wyjazdem do szpitala ogolić "to" miejsce???? Hmm...
Ostatnio na zajęciach w szkole rodzenia byłyśmy oprowadzane po porodówce, położna pokazywał nam gdzie mamy się zgłosić gdzie będą nas badać oraz pokoik w którym będą przygotowywać do porodu czyli golić oraz robić lekką lewatywę.
Ja jednak wolę sama chyba że nie zdążę.
Ja również jestem zdania że lepiej samemu w domku.ok, a ja mam takie pytanie, nie wiem sama gdzie je powinnam umieścić... chodzi o przygotowanie do porodu a dokładnie.. czy muszę przed wyjazdem do szpitala ogolić "to" miejsce???? Hmm...
reklama
Dziękuję dziewczynki za odpowiedzi. Samanta, pytasz jak długo pochodzę bez fenoterolu.... hmmm... Poprzednio do końca 41 tygodnia, a wydawało mi się, że urodzę na drugi dzień po odstawieniu. Ale to nie ma reguły, przynajmniej teraz nie panikuję. Buziaczki z Podkarpacia!