reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama i Ja FOTO :)

Obraz 077.jpgObraz 079.jpgJa wiem, że to jest temat Mama j ja, ale może nikt się nie pogniewa jak rozwiniemy go jeszcze na Tatusiów ??? :-)

reklama
Gocha synek kopia taty:)a tego biustu to nie ma co zazdroscic dla mnie to udreka ,ciezko znalezc jakiec ubrania pasujace w biuscie no niby schudlam ale jak w co wejsc przyjdzie to w biuscie sie niemieszcze ech...

alex super foty!!Alex to naprawde mega przystojniak!
wisienka slicznie wygladacie, a Milka jak prawdziwa księżniczka!!!
teska super zdjęcia Kochana!!
psota ja Cię Fruzia będzie miała super teściów,a Dawidus jak słodka beza, normalnie od zacałowania:*:*
mailuj super i faktycznie Krzyniu to Twoja kopia!!!

Ale Panie pieknie wygladaja ze swoimi pociechami <3 laseczki jedna po drugiej ^^
Gocha synus kopia taty :-D
Psota mam taka sama butelke antykolkowa z dr.Brown's, a Dawidek jak wciaga mleczko :-)
Teska figura swietna, nie narzekaj kobito bo nie ma na co :-) a biust rzeczywiscie... imponujacy ^^ ja to mam nawet teraz w czasie karmienia takie male ze szok, az dziw ze w nich mleko jakies jest :-D
alex haskiemu zaloz siodlo i posadz malego :-D ja tak jezdzilam na boxerze jak bylam mala :-D a maly to juz jest wale nie taki maly, to troszke mniejszy wielkoludek ^^
dodi ty to chyba jestes starsza siostra swoich dzieci :-D nie zdziwilabym sie gdyby cie o dowod w sklepie pytali :rofl2: tylko pozazdrosic urody :zawstydzona/y:

WYdruska! u Was ta mala to taka mieszanka wyszla jak i u nas. Mala po mnie ma usta i doleczek pod noskiem, tak samo jak i objetosc,kolor oczu i wloski chyba tez po mnie beda( no chyba ze sie pokreca pozniej po tatusiu), a po D ma ksztalt oczu, czolko i usmiech.
Ps. piekna rodzinka <3 <3 <3

reklama
Do góry