reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
alex super foty!!Alex to naprawde mega przystojniak!
wisienka slicznie wygladacie, a Milka jak prawdziwa księżniczka!!!
teska super zdjęcia Kochana!!
psota ja Cię Fruzia będzie miała super teściów,a Dawidus jak słodka beza, normalnie od zacałowania:*:*
mailuj super i faktycznie Krzyniu to Twoja kopia!!!
wisienka slicznie wygladacie, a Milka jak prawdziwa księżniczka!!!
teska super zdjęcia Kochana!!
psota ja Cię Fruzia będzie miała super teściów,a Dawidus jak słodka beza, normalnie od zacałowania:*:*
mailuj super i faktycznie Krzyniu to Twoja kopia!!!
Ale Panie pieknie wygladaja ze swoimi pociechami <3 laseczki jedna po drugiej ^^
Gocha synus kopia taty
Psota mam taka sama butelke antykolkowa z dr.Brown's, a Dawidek jak wciaga mleczko :-)
Teska figura swietna, nie narzekaj kobito bo nie ma na co :-) a biust rzeczywiscie... imponujacy ^^ ja to mam nawet teraz w czasie karmienia takie male ze szok, az dziw ze w nich mleko jakies jest
alex haskiemu zaloz siodlo i posadz malego ja tak jezdzilam na boxerze jak bylam mala a maly to juz jest wale nie taki maly, to troszke mniejszy wielkoludek ^^
dodi ty to chyba jestes starsza siostra swoich dzieci nie zdziwilabym sie gdyby cie o dowod w sklepie pytali tylko pozazdrosic urody
Gocha synus kopia taty
Psota mam taka sama butelke antykolkowa z dr.Brown's, a Dawidek jak wciaga mleczko :-)
Teska figura swietna, nie narzekaj kobito bo nie ma na co :-) a biust rzeczywiscie... imponujacy ^^ ja to mam nawet teraz w czasie karmienia takie male ze szok, az dziw ze w nich mleko jakies jest
alex haskiemu zaloz siodlo i posadz malego ja tak jezdzilam na boxerze jak bylam mala a maly to juz jest wale nie taki maly, to troszke mniejszy wielkoludek ^^
dodi ty to chyba jestes starsza siostra swoich dzieci nie zdziwilabym sie gdyby cie o dowod w sklepie pytali tylko pozazdrosic urody
aaalexaaandraaa
Fanka BB :)
balkan
Fanka BB :)
Alex - śliczną rodzinką jesteście! No i masz aż dwóch przystojaniaków w domu!!!
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
WYdruska! u Was ta mala to taka mieszanka wyszla jak i u nas. Mala po mnie ma usta i doleczek pod noskiem, tak samo jak i objetosc,kolor oczu i wloski chyba tez po mnie beda( no chyba ze sie pokreca pozniej po tatusiu), a po D ma ksztalt oczu, czolko i usmiech.
Ps. piekna rodzinka <3 <3 <3
Ps. piekna rodzinka <3 <3 <3
reklama