reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
dodi_misia
Fanka BB :)
maqnio, cudownie wyglądacie!!
maqnio
Mamusia Różyczki
dodi :-) dziekujemy!! a tak wogole czy ja sie doczekam Waszego wspolnego foto?? bo normalnie juz zapomniałam jak wyglądasz??!!!;-):-)
dodi_misia
Wiem wiem, obiecałam ale w sumie zadnego fajnego z małą nie mam... jedynie takie, wybaczcie ta brzydką scenerię, ale to na starym parkingu, bo Misia sie uczyła jeździć na rowerze jeszcze tu ze starym wózkiema na drugim to ja i michasia jak miala prawie roczek a ja mialam 19 lat:-) kurde kilka kilogramów temu to było haha
Ostatnia edycja:
maqnio
Mamusia Różyczki
dodi no nareszcie!!!dziewczynko wygladasz cudownie!!!!!!!ja pikole Ty super mamcia jestes, naprawde!!!i jak ci włoski urosły.Pamietam ostanie foto z "grupy" jak wstawiłas po fryzjerku a tu juz takie sliczne, długie:-)a Mała Miska jest przecudna!!!
dodi_misia
maqnio kochana, nie cukruj już bo sie rumienie haha, a włosy rzeczywiscie mi rosna jak głupie właśnie obmyślam co z nimi zrobić bo bym chciala zmienic fryzurk e, a moze i kolor??
kurcze jeszcze by mi się przydalo na solarium skoczyc, bo blada jak trup jestem, bez podkładu ani rusza i tak to nic nie daje... ale jeszcze musze poczekac, aż przestane karmic
kurcze jeszcze by mi się przydalo na solarium skoczyc, bo blada jak trup jestem, bez podkładu ani rusza i tak to nic nie daje... ale jeszcze musze poczekac, aż przestane karmic
reklama
Wisieńka
dodi ty dech zapierasz