reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama G. - na językach.

O jednak mam te książkę 😂

Załączniki

• 0ed17764-ef86-43a4-ab94-ad712a643e01.jpeg
    0ed17764-ef86-43a4-ab94-ad712a643e01.jpeg
    87,5 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Ty, a po co Ci to badziewie?

Jak już mówiłam kupiłam to wspierając WOŚP i to było w jej pakiecie. To było z 2 albo i 3 lata temu. Kupiłam wtedy kilka rzeczy od różnych influ między innymi bonusowy odcinek idiotek od Okuniewskiej. Coś do dziś nie wyszłam ze zdziwienia ze tylko mg nie przekazała całej zebranej kwoty 😅

Jak już mówiłam kupiłam to wspierając WOŚP i to było w jej pakiecie. To było z 2 albo i 3 lata temu. Kupiłam wtedy kilka rzeczy od różnych influ między innymi bonusowy odcinek idiotek od Okuniewskiej. Coś do dziś nie wyszłam ze zdziwienia ze tylko mg nie przekazała całej zebranej kwoty 😅
Aaa, przeoczyłam. Mega wstyd nie oddać wszystkiego ze zbiórki. Ja raz zbierałam w gimbazie i strasznie się bałam, żeby nikt nie pomyślał, że coś wyciągnęłam z puszki.

Aaa, przeoczyłam. Mega wstyd nie oddać wszystkiego ze zbiórki. Ja raz zbierałam w gimbazie i strasznie się bałam, żeby nikt nie pomyślał, że coś wyciągnęłam z puszki.

Nie chce teraz skłamać bo nie pamiętam, ale wyparowalo mnóstwo kasy. Oczywiście finalnie okazało się że musiała, że sztab prawników, ze nic dla siebie, że z dobrego serca a tu lincz. I tylko niesmak pozostał, że Okuniewska nagrywająca podcasty w piwnicy, bez sztabu prawników umiała tak sprzedać odcinek żeby wszystko poszło na WOŚP, a mg z jakiegoś powodu nie.

Nie chce teraz skłamać bo nie pamiętam, ale wyparowalo mnóstwo kasy. Oczywiście finalnie okazało się że musiała, że sztab prawników, ze nic dla siebie, że z dobrego serca a tu lincz. I tylko niesmak pozostał, że Okuniewska nagrywająca podcasty w piwnicy, bez sztabu prawników umiała tak sprzedać odcinek żeby wszystko poszło na WOŚP, a mg z jakiegoś powodu nie.
I dlatego moim zdaniem powinna przeprosić szczerze, zejść ze sceny i poświęcić się tej legendarnej specjalizacji.

A ja wierzyłam, że ona pisze książki o tematyce ciążowej… ale w sumie się klei, ma wydawnictwo to może publikować takie wynurzenia.
Ta część akurat o jej miłości i jak sobie zaplanowałaś, że Kuba będzie jej mężem. Dokładnie tak. Zaplanowała sobie. Ale jest kilka części. Ja mam dwie. Tej o niej w której pisze jak załatwił jej tata studia już nie ma, została zdjęta ze sprzedaży 🙈 ale w necie są fragmenty, a pewnie jakby się komuś chciało to by znalazł gdzieś całość

O pół bańki. I ja nie twierdzę, że ona te pół bańki wydała na przyjemności. Absolutnie. Natomiast wiem, że w tym samym czasie inni zorganizowali to tak, że nie było kwot netto o brutto, a całość została przekazana na Wośp. Czyli się dało. Zresztą jej rok później już też się chyba udało

Załączniki

• 3602cab5-a55e-4764-86a6-52d9a3826f86.jpeg
    3602cab5-a55e-4764-86a6-52d9a3826f86.jpeg
    59 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry