Klaudeczka94
Fanka BB :)
Ja nie pytałam o TAKIE błędy. Pytałam o błędy, o roztrzepanie, roztargnienie, ortografy, głupie teksty, które Ci się wymsknęły. Czizas. No bardzo to godne pochwały, że nie kradniesz. Serio.
Ale to nie jest właśnie głupi błąd ortograficzny , który co najwyżej moze kosztować trochę wstydu ( i to tylko osobę go popełniającą ). To błąd , a raczej nieuwaga i głupota przez która wiele osób straciło kasę , która wpłaciło .
Przyjmowanie pacjentów po znajomości, zbiórki których cele nie zostały zrealizowane , robienie z siebie ofiary żeby więcej zarobic to nie błędy , a celowe zamierzone zadania.
Jak tak czytam ten wątek to serio myślę, że to fałsz. Nie popełniacie błędów? Głupich? Takich, których w rozumieniu polskiego społeczeństwa popełnić nie powinnyście? Ja popełniam. Sporo. Nie mam z tym problemu i może dlatego nieszczególnie mnie dziwi, że ktoś taki jak ona, z rozbieganym mózgiem i robiący po 5 rzeczy na raz popełnia tak głupi bląd jak udostępnienie zbiórki nie sprawdzając na jaką terapię ktoś zbiera. Luz. Są lekarze, profesorowie medycyny, którzy w pandemii o Covidzie pisali "bakteria" i twardo bronili swojego zdania. To jest dla mnie oburzające. Gdyby lekarz napisał o wirusie "bakteria" a potem przeprosił za pomyłkę. Luzik. Raczej bym nie wyciągała tego przeciwko niemu. Każdy popełnia błędy.
Sorry , ale myśle że bycie osoba publiczna tak jak mg upoważnia do tego by sprawdzać źródła i wiarygodność tego co publikuje czy promuje. To nie jest pomyłka typu „sama wpłaciłam na zbiórkę , która okazała się fałszem” , ale mnóstwo osób za jej prośba wpłaciło tam kasę . Zwykli ludzie nie będący lekarzami ani nie mającymi pojęcia o medycynie mogli uwierzyć w fenomen tej metody no bo przecież zbiórkę promował LEKARZ.