reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama G. - na językach.

reklama
Jak powiedziałam, takich błędów nie popełniam. Z natury nie kłamie i nie kradnę. Tak mnie wychowali
Ja nie pytałam o TAKIE błędy. Pytałam o błędy, o roztrzepanie, roztargnienie, ortografy, głupie teksty, które Ci się wymsknęły. Czizas. No bardzo to godne pochwały, że nie kradniesz. Serio.

Ja nie pytałam o TAKIE błędy. Pytałam o błędy, o roztrzepanie, roztargnienie, ortografy, głupie teksty, które Ci się wymsknęły. Czizas. No bardzo to godne pochwały, że nie kradniesz. Serio.
no wychodzi na to, że godne bo od rana zawzięcie bronisz takiego procederu. Zdarza mi się napisać porównuję przez dwa ó, ale nie sądzę bym mogła ze swoimi błędami porównywać się do królowej

no wychodzi na to, że godne bo od rana zawzięcie bronisz takiego procederu. Zdarza mi się napisać porównuję przez dwa ó, ale nie sądzę bym mogła ze swoimi błędami porównywać się do królowej
Serio? Jeśli tak jak moje posty interpretujesz jej działania to obstawiam, że jednak nikogo nie okradła ;) Gdybym broniła procederu to pisałabym "ok, ukradła, git", a nie, że szczerze wątpię, żeby była tak nietykalna, że kradnie co zbiórkę i jeździ za pieniądze ze zbiórek na wakacje a nikt nie jest w stanie jej tknąć. Pisałam też kilka razy, że jeśli macie serio dowody kradzieży, oszustwa, a nie idziecie z tym do proukauatury i jeszcze ją wspieracie oglądając i płacąc za jej książki to....raczej Wy popieracie ten proceder.

Bez sensu totalnie...dobrej nocy :)

Zresztą. Od ludzi na świeczniku oczekuję się więcej niż od Kowalskiego. Chciałabym żeby mój premier reprezentował mój kraj w czystych butach chociaż mi zdarza się mieć brudne. Chciałabym żeby mój prezydent porozumiewali się biegle po angielsku chociaż sama nie jestem w tym mistrzem. I chciałabym żeby mój lekarz nie wlewał kawy w odbyt po zdiagnozowaniu mi raka chociaż pewnie sama miałabym takie pomysły w chwilach desperacji.
Jak ktoś robi z siebie celebryte z milionowymi zasięgami to powinien wiedzieć, że jego treści mogą nieść taką samą dobroć jak i krzywdę.
Gdybym miala milion obserwujących mnie ludzi, którym relacjonowałabym każdy mój ruch, łącznie z pokazywaniem jak spuszczam swoje siki w nowej toalecie to liczyłabym się z tym, że narażam się na wypunktowanie mi wszystkich błędów zatem byłabym bardzo dobrze przygotowana. Zwłaszcza jeśli swoją markę zbudowałabym na byciu lekarzem to w tematach medycznych unikałabym wpadek jak ognia. A gdybym popełniła AZ taką to przepraszałabym nie raz.

Jak powiedziałam, takich błędów nie popełniam. Z natury nie kłamie i nie kradnę. Tak mnie wychowali
Jeszcze na koniec Ci podpowiem, że nie ma na świecie ani jednego człowieka, który nie kłamie :) Jest to dość banalna prawda z psychologii. Człowiek, który twierdzi, że nie kłamie nie jest godny zaufania. Skłamałaś w swoim życiu na pewno dobre 1000 razy ;)

Serio? Jeśli tak jak moje posty interpretujesz jej działania to obstawiam, że jednak nikogo nie okradła ;) Gdybym broniła procederu to pisałabym "ok, ukradła, git", a nie, że szczerze wątpię, żeby była tak nietykalna, że kradnie co zbiórkę i jeździ za pieniądze ze zbiórek na wakacje a nikt nie jest w stanie jej tknąć. Pisałam też kilka razy, że jeśli macie serio dowody kradzieży, oszustwa, a nie idziecie z tym do proukauatury i jeszcze ją wspieracie oglądając i płacąc za jej książki to....raczej Wy popieracie ten proceder.

Bez sensu totalnie...dobrej nocy :)

Fakt, dużo lepiej byśmy wypadły jak byśmy nic nie wiedziały i strzelały jak Ty😎

Jeszcze na koniec Ci podpowiem, że nie ma na świecie ani jednego człowieka, który nie kłamie :) Jest to dość banalna prawda z psychologii. Człowiek, który twierdzi, że nie kłamie nie jest godny zaufania. Skłamałaś w swoim życiu na pewno dobre 1000 razy ;)

Udowodnij mi to tylko wiarygodnymi źródłami. Artykuły w internecie nie są wiarygodne.

Udowodnij mi to tylko wiarygodnymi źródłami. Artykuły w internecie nie są wiarygodne.
Nie, nie mam potrzeby Ci niczego udowadniać. Bierz, nie bierz, wierz, nie wierz. Nie interesuje mnie co z tym zrobisz. Po prostu napisałaś niechcący o sobie ciut za dużo :)

reklama
Do góry