reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

No dokładnie, dlatego ja tak zrobiłam :-) Ja pracuję 4 rok i mogę powiedzieć, że szkoła daje niezbędne podstawy, później wszystko zależy od Ciebie, ja wolałam pieniążki przeznaczać na szkolenia dodatkowe. Przynajmniej klika razy do roku staram się gdzieś bywać. Z reguły też dziewczyny- ja również- już pracując same wybierają sobie takie "specjalizacje" czyli doszkalają się w ulubionych przez siebie dziedzinach.
Przepraszam Dziewczyny za off topic, już nie będę:zawstydzona/y:

reklama
Hihi,a ja szykuje sie na nastepna sesje foto w stylu "ja + juli" ale juz nie naga:-D
No wiec gromadzilam sobie rekwizyty jesli tak to mozna nazwac,przymierzalam laszki itp:tak: Sesja foto nie wiem kiedy bedzie-moze w weekend,moze po weekendzie.A jutro,poniewaz dzis nie mialam wyhodnego piatku to mam wyhodna sobote-z jedna z moich najlepszych przyjaciolek(a mam ich 4 od serca i 2 troszke dalsze).Nie wiem jeszcze czy cos jutro wypijemy wyskokowego:tak:

reklama
W Jaworze mamy jedno z naszych Biur Powiatowych. Jak bym, kiedyś była służbowo to może zajadę na jakiś szybki zabieg :-)

Do góry